Aanpassingen Auxilium content Infine en Auditor

Aanpassingen Auxilium content Infine en Auditor

Wij blijven werken aan nog meer efficiƫncy, gebruikersgemak en kwaliteit!
Pagina afdrukken

Content Auxilium Samensteldossier Unit4 Auditor 18.0 op korte termijn beschikbaar


De afgelopen periode heeft u ons diverse mogelijke aanpassingen meegeven, die wij zoveel mogelijk hebben verwerkt in de nieuwe content. De NVKS –bepalingen zijn geïmplementeerd, de lay-out van het topmemo is verder ontwikkeld en er zijn enkele technische aanpassingen doorgevoerd. Zo kan een post nu in de planningsfase als significant worden aangemerkt, zonder dat de overige vragen van het werkprogramma hoeven te worden geopend. Uiteraard blijft dit wel een optie.
 
Wij hopen met deze aanpassingen onze content, welke vorig jaar drastisch is gewijzigd, nog efficiënter, gebruiksvriendelijker en kwalitatief beter te hebben gemaakt. Klik hier voor de belangrijkste wijzigingen Auxilium content samensteldossier Unit4 Auditor 18.0. 
 

Content Auxilium Samensteldossier Infine boekjaar 2017 beschikbaar


Eind oktober hebben we via de Auxilium Actueel bij u gepolst of er behoefte was aan een meer risicogerichte aanpak binnen onze content. U heeft daar in grote getale gehoor aan gegeven, waarvoor dank. Voor ons is uw feedback als gebruiker van groot belang. Gezien uw positieve reacties zijn wij aan de slag gegaan en kunnen u melden dat de nieuwe content inmiddels beschikbaar is.
 
In deze content is het mogelijk om meer risicogericht samen te stellen, maar het blijft een keuze zodat u zelf kunt kiezen voor een werkwijze die bij uw kantoor past. Ook hebben wij de 11/7 dossiervereisten vanuit de handreiking 1136 duidelijk in de content naar voren laten komen.
 
Wij hopen dat de huidige content aan uw wensen voldoet en ontvangen uiteraard ook nu weer graag uw feedback. Klik hier voor de belangrijkste wijzigingen Auxilium content samensteldossier Infine boekjaar 2017. 

 

Meer weten?

Wilco Schut AA

Aanpassingen Auxilium content Infine en Auditor

accountant

schut@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • toetsing
  • ondernemerschap
  • accountancy-dienstverlening mkb