15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

Interview met Corbeel accountants & adviseurs over onze samenwerking
Pagina afdrukken
Dit jaar bestaat Auxilium Adviesgroep 15 jaar! Wij zijn in 2006 van start gegaan met 11 aangesloten kantoren waar Corbeel accountants & adviseurs er één van is. We stelden hen een aantal vragen over onze samenwerking.

Waarom zijn jullie 15 jaar geleden lid geworden van Auxilium?
15 jaar gelden waren wij lid van Extendum. De organisatie waarbij wij een zeer goed contact hadden met John Weerdenburg en zijn collega’s. Toen zij vervolgens Extendum gingen verlaten en gingen starten met Auxilium was het een kleine, en voor ons zelfs logische, stap om over te gaan naar Auxilium.

Hoe kijken jullie terug op de afgelopen 15 jaar? 
Wij kijken terug op een geweldige samenwerking met Auxilium. Auxilium heeft de ontwikkelingen in de branche altijd perfect gevolgd en de aangesloten kantoren daarbij altijd van de juiste informatie voorzien en geholpen. Of het nu ging over van NOvAA naar NBA, van het al dan niet certificerend accountant worden, van PE naar POP, tot begeleiding en voorbereiding van toetsingen, corona en NOW of "Help, ik denk dat ik een WWFT melding moet doen". Auxilium was altijd een steun en toeverlaat.Van welke diensten van Auxilium maken jullie het meest gebruik?
Volgen van cursussen, daarnaast maken wij veel gebruik van de helpdesk als het gaat om accountancy, fiscale, erfrecht, pensioen, juridische en financieringsvraagstukken. De afgelopen tijd veel contacten met de adviseurs voor bedrijfsoverdrachten en de daarbij behorende waardering, financiering en juridische overeenkomsten. Maar ook gewoon even kort sparren over vaktechnische zaken ‘ik denk dat het zo is, maar wat denk jij’ en dan toch bevestiging krijgen en ook wat nieuwe inzichten. Heerlijk.

Benoem een hoogtepunt van 15 jaar Auxilium Adviesgroep?
De partnerdag een paar jaar geleden in het Militair Museum, waarbij de toespraak van John Weerdenburg nog vers in ons geheugen ligt. John gaf hier een diepe inkijk in zijn privé leven, wat hem bezig houdt, wat zijn drive is, zijn te jong overleden vader en dat hij zoveel te danken heeft aan zijn lieve vrouw Mariska. Heel mooi.

Wat maakt dat jullie Auxilium Adviesgroep al 15 jaar trouw zijn gebleven? 
Auxilium maakt haar slogan ‘Accountants kunnen op ons rekenen’ al 15 jaar meer dan waar. John Weerdenburg wil graag dat de medewerkers ‘een fan per dag’ maken. Ook dat lukt perfect, wij zijn fan en zullen dat nog vele jaren blijven.

Meer lezen over ons 15-jarige jubileum? Bekijk onze jubileumpagina.
 

Corbeel accountants & adviseurs

Corbeel accountants & adviseurs is een fullservice accountantskantoor gevestigd in Harmelen. Zij bieden accountancy- en fiscale diensten, salarisverwerking, administratieve dienstverlening en geven advies bij bedrijfsovernames en financiële planning – voor zowel MKB als zzp.
Bekijk alle blogs
14-11-2021