Inloggen op MijnAuxilium

Inloggen op MijnAuxilium

MijnAuxilium: de omgeving om direct in te schrijven voor cursussen en ook de toegang tot het klantportaal voor leden van Auxilium
Pagina afdrukken

Informatie voor leden van Auxilium

Uw oude inloggegevens voor het klantportaal (inlog voor 20 februari 2022) of PE-cursussen.nl werken niet meer. Uw gebruikersnaam op MijnAuxilium.nl is uw e-mailadres. 
 

Gebruikersinformatie

Klik hier om de informatie over het klantportaal binnen Afas te openen
 

Direct inloggen op het klantportaal voor leden of inschrijven voor een cursus?
 

Mogelijkheid 1

Ga naar www.auxiliumadviesgroep.nl en klik op de button klantportaal rechtsbovenaan
 


 

Mogelijkheid 2

Ga naar mijnauxilium.nl en log in met uw e-mailadres (uw gebruikersnaam is uw e-mailadres). Wachtwoord vergeten of nog niet aangemaakt? Klik op 'wachtwoord opvragen', u ontvangt op uw emailadres een link om het wachtwoord aan te maken.  Nog geen account, maar wel lid van Auxilium? Stuur een mail, via 'klik hier' in het scherm.  


 

Informatie voor niet-leden

Mogelijkheid 1

Op PE-cursussen.nl kunt u inschrijven via het inschrijfformulier wat uitrolt als u op Inschrijven zonder MijnAuxilium.nl-account klikt. Heeft u eerder een account aangemaakt? Helaas, deze inloggegevens werken niet meer. U kunt daarom beter voor 'mogelijkheid 2' kiezen. 


Mogelijkheid 2

Op PE-cursussen.nl kunt u ook inschrijven via MijnAuxilium.nl. Klik hiervoor op de blauwe button met 'inschrijven'.  U komt nu op mijnauxilium.nl en logt in met uw e-mailadres (uw gebruikersnaam is uw e-mailadres). Wachtwoord vergeten of nog niet aangemaakt? Klik op 'wachtwoord opvragen', u ontvangt op uw emailadres een link om het wachtwoord aan te maken.  Krijgt u een foutmelding, dan bent u nog niet bij ons bekend in het databasesysteem. Stuur een mail, via 'klik hier etc.' in het scherm.  En u ontvangt de inlogbevestiging. U kunt daarna uw account aanvullen met uw gegevens.  
Bekijk alle blogs

Meer weten?

Hilda Burgstede

Inloggen op MijnAuxilium

officemanager

h.burgstede@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • klantenservice
  • financiële dienstverlening
15-02-2022
Meer weten over de voordelen van het Auxilium lidmaatschap?
Bekijk ons dienstverleningspakket of vraag het digitale informatiepakket aan!
Lees meer