15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

Interview met VANTHUL adviseurs – fiscalisten - accountants over onze samenwerking
Pagina afdrukken
Dit jaar bestaat Auxilium Adviesgroep 15 jaar! Wij zijn in 2006 van start gegaan met 11 aangesloten kantoren waar VANTHUL adviseurs – fiscalisten - accountants er één van is. We stelden hen een aantal vragen over onze samenwerking.

Waarom zijn jullie 15 jaar geleden lid geworden van Auxilium?
15 jaar geleden zijn wij lid geworden van Auxilium. We kenden John Weerdenburg als een prettige, inspirerende collega accountant. Op vaktechnisch gebied hebben wij van begin af aan veel aan hem gehad. 

Hoe kijken jullie terug op de afgelopen 15 jaar? 
In de afgelopen 15 jaar is er veel veranderd. Niet alleen accountantswetgeving veranderde, maar ook toegenomen regeldruk op vele terreinen. De onstuitbare ontwikkeling van IT heeft veel van ons werk veranderd, al maken we nog steeds jaarrekeningen, waarvan wij 15 jaar geleden dachten dat die op niet al te lange termijn niet meer zo zouden worden opgemaakt. Mede door de technologische ontwikkelingen zal veel van het traditionele administratieve werk verdwijnen en dat zal grote invloed hebben op onze toekomstige werkzaamheden.

Van welke diensten van Auxilium maken jullie het meest gebruik?
Tot aan de corona crisis hebben we veel gebruik gemaakt van cursussen en trainingen van Auxilium. De opmars van digitale trainingen (mede door corona) is echter niet te stuiten.

Benoem een hoogtepunt van 15 jaar Auxilium Adviesgroep?
Hoogtepunt in de afgelopen 15 jaar is de afschaffing van Pensioen Eigen Beheer. Het was de pensioenafdeling (Anja, Patrick en Mariette) waarvan we veel steun hebben ervaren.

Wat maakt dat jullie Auxilium Adviesgroep al 15 jaar trouw zijn gebleven? 
Van de vaktechnische ondersteuning maken we nog steeds graag gebruik en voor de toekomst mogelijk van de meer bedrijfskundige ondersteuning die kan helpen bij de onvermijdelijke transitie als compliance wordt weg gedigitaliseerd.

Meer lezen over ons 15-jarige jubileum? Bekijk onze jubileumpagina.
 

VANTHUL adviseurs – fiscalisten - accountants

Het advies en accountantskantoor is opgericht in 1982 door de grondlegger, Gerard van ’t Hul. Nadat hij een paar jaar gewerkt in de financiële sector, trok het ondernemerschap hem. In de jaren daarna ontwikkelde de onderneming zich van een eenmansbedrijf tot de onderneming die het nu is.
Bekijk alle blogs
14-11-2021