15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

Interview met Accountantskantoor Aemstelhorst over onze samenwerking
Pagina afdrukken
Dit jaar bestaat Auxilium Adviesgroep 15 jaar! Wij zijn in 2006 van start gegaan met 11 aangesloten kantoren waar Accountantskantoor Aemstelhorst er één van is. We stelden Anita van der Meer een aantal vragen over onze samenwerking.

Waarom zijn jullie 15 jaar geleden lid geworden van Auxilium?
15 jaar geleden had ik de eerste toetsing van mijn kantoor, hierbij heeft John Weerdenburg mij bijgestaan. De manier waarop hij mij hierin begeleidde en het vertrouwen dat hij gaf, deed mij niet twijfelen om gelijk lid te worden van Auxilium.

Hoe kijken jullie terug op de afgelopen 15 jaar? 
In de afgelopen 15 jaar zijn er veel wijzigingen geweest en is er veel gebeurd, zowel op ons vakgebied als in ons bedrijf. Voor iedere wijziging kan ik terugvallen op Auxilium omdat zij ervaren adviseurs hebben op alle vakgebieden. Het is voor een klein kantoor fijn te weten dat je een betrouwbare back-up hebt.

Van welke diensten van Auxilium maken jullie het meest gebruik?
Vooral ondersteuning op het gebied van fiscaliteit, pensioen en accountancy.

Benoem een hoogtepunt van 15 jaar Auxilium Adviesgroep?
Ik heb genoten van de PE-buitenlandreizen die we gedaan hebben.

Wat maakt dat jullie Auxilium Adviesgroep al 15 jaar trouw zijn gebleven? 
De prettige en betrouwbare samenwerking, Auxilium Adviesgroep is een verlengstuk van ons eigen kantoor. Een fijn gevoel om altijd een back-up te hebben waar je op kan terugvallen.

Meer lezen over ons 15-jarige jubileum? Bekijk onze jubileumpagina.
 

Accountantskantoor Aemstelhorst

Aemstelhorst is een veelzijdig en klantvriendelijk accountantskantoor waar de zaken snel en vakkundig geregeld worden. Dankzij het uitgebreide dienstenpakket kunnen ondernemers bij hen terecht voor vrijwel ieder ondernemersvraagstuk. 

Bekijk alle blogs
07-11-2021