Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor accountants

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor accountants

Bent u op zoek naar een alternatief dat voldoet aan de Nadere Voorschriften Kwaliteitssystemen (NVKS) die op 1 januari 2018 zijn ingaan?
Pagina afdrukken
Wordt uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering binnenkort door Nationale-Nederlanden (NN) beëindigd (polissen met een vervaldatum na 1 april 2018 worden niet meer verlengd) en/of bent u op zoek naar een alternatief dat voldoet aan de Nadere Voorschriften Kwaliteitssystemen (NVKS) die op 1 januari 2018 zijn ingaan? Om met een gerust hart te kunnen blijven ondernemen, is het belangrijk om na te gaan of uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering aan een aantal voorwaarden voldoet. Zo moet er verplicht dekking zijn voor al uw activiteiten, waaronder uw juridische werkzaamheden. Daarnaast controleren tuchtrechter en overheid de laatste jaren ook de naleving van wet- en regelgeving steeds intensiever. Een tuchtklacht is zo ingediend en dus moeten de kosten die u moet maken om u tegen een tuchtklacht te verweren, ook op uw polis verzekerd zijn.
 
Wij attenderen u op de diensten van Koekenberg Van Vuuren, specialist op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen. Zij heeft voor Auxilium een uitstekende beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzorgd, waaronder het brede dienstenpalet van onze organisatie volledig is afgedekt. Koekenberg Van Vuuren kan ook voor uw kantoor een dergelijke verzekering verzorgen. Zij garandeert daarbij een volledige inloopdekking en risicoloze overstap. Dit geldt ook als u niet bij NN, maar elders verzekerd bent.
 

Dekkingsuitbreidingen exclusief voor Auxilium leden

Koekenberg Van Vuuren werkt op dit moment aan enkele dekkingsuitbreidingen op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering, die binnenkort aan Auxilium leden ter beschikking worden gesteld. Maak daarom bij Koekenberg Van Vuuren kenbaar dat u Auxilium lid bent. Stel de overstap ook niet te lang uit, want de doorlooptijden bij NN lopen vermoedelijk snel op in de komende periode.
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een beroepsaansprakelijkheids-verzekering via  Koekenberg Van Vuuren, dan kunt u contact opnemen met Jan Middelburg (Koekenberg Van Vuuren) op telefoonnummer 088 - 38 38 000. 

Koekenberg Van Vuuren | Burgemeestersrand 198 | Postbus 166 | 2600 AD  Delft | 088 - 38 38 000 | info@kvv.nl | www.kvv.nl
Bekijk alle blogs

Meer weten?

John Weerdenburg AA

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor accountants

accountant

j.weerdenburg@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • toetsing
  • ondernemerschap
28-03-2018