Deadline NOW 1

Deadline NOW 1

LET OP: voor 9 januari dient de aanvraag tot vaststelling NOW 1 ingediend te zijn. Deadline indienen accountantsproduct is opgeschoven naar 17 april 2022.
Pagina afdrukken
Vanuit de helpdesk hebben wij een aantal vragen gekregen over de deadlines met betrekking tot de aanvraag tot vaststelling NOW 1. Omdat er onduidelijkheid bestaat over deze deadlines hebben wij overleg gehad met het UWV. Hieruit is het volgende gekomen:
  • Een aanvraag tot vaststelling voor de subsidie NOW 1 moet voor 9 januari 2022 door uw klant ingediend worden. Op het moment dat uw klant de aanvraag niet voor deze datum heeft ingediend, vervalt het recht op de subsidie NOW 1 en dient uw klant het volledige bedrag terug te betalen.
  • ​Op het moment dat een aanvraag tot vaststelling wel voor 9 januari 2022 door uw klant is ingediend, maar uw klant bij deze aanvraag heeft aangegeven dat er nog gewacht wordt op het accountantsproduct is door het UWV extra uitstel gegeven in verband met de drukte bij accountantskantoren. De oorspronkelijke datum van uitstel (7 februari 2022) is nu opgeschoven naar 17 april 2022. 
Bekijk alle blogs

Meer weten?

Jan Mooren AA

Deadline NOW 1

accountant

j.mooren@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • accountancy
05-01-2022
Volg ook in 2022 onze updates met actualiteiten voor accountancy, fiscaliteit en financieren.
Bekijk de data en locaties: ook bij u in de buurt!
Lees meer