15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

Interview met FlanQ accountants & adviseurs B.V. over onze samenwerking
Pagina afdrukken
Dit jaar bestaat Auxilium Adviesgroep 15 jaar! Wij zijn in 2006 van start gegaan met 11 aangesloten kantoren waar FlanQ accountants & adviseurs B.V. er één van is. We stelden hen een aantal vragen over onze samenwerking.

Waarom zijn jullie 15 jaar geleden lid geworden van Auxilium?
Wij zijn 15 jaar geleden lid geworden, omdat wij veel vertrouwen hadden en hebben in John Weerdenburg, Ben van den Wijngaart, Anja van Maurik (noot redactie: laatste 2 vennoten zijn nu met pensioen) en de medewerkers die de overstap naar Auxilium hadden gemaakt.

Hoe kijken jullie terug op de afgelopen 15 jaar? 
In de afgelopen 15 jaar is er veel gebeurd op vaktechnisch gebied. Auxilium heeft ons daarin ondersteund en meegenomen. Op het gebied van verslaglegging, dossiervorming, regelgeving en collegiale toetsing zijn de beroepsregels steeds verder uitgebreid. Wij durven te stellen dat zonder Auxilium het voor mkb-accountants het een hele opgave zou zijn geweest hier aan te kunnen voldoen. Het feit dat ons kantoor steeds soepel door de collegiale toetsing komt, is mede op het conto van Auxilium te schrijven.

Van welke diensten van Auxilium maken jullie het meest gebruik?
Wij maken gebruik van de permanente educatie, de helpdesk functie (accountancy, fiscaal, juridisch en de financieringsdesk), de modellenbibliotheek, collegiale pre-toetsing en hulp bij OKB’s.

Benoem een hoogtepunt van 15 jaar Auxilium Adviesgroep?
Hoogtepunten zijn er meerdere geweest, allereerst voor ons door steeds met een positief resultaat afronden van de collegiale toetsing (mede door de inzet van Auxilium), maar ook de buitenland reizen/PE-arrangementen waardoor de klik tussen ons kantoor en Auxilium alleen maar beter is geworden. We hebben hier ook hele leuke contacten met accountants van collega-kantoren opgedaan.

Wat maakt dat jullie Auxilium Adviesgroep al 15 jaar trouw zijn gebleven? 
Auxilium is voor ons min of meer een verlengstuk van het kantoor. De kennis en kunde, maar vooral de mensen achter Auxilium zijn voor ons waardevol. Veel van de medewerkers zien wij als één van ons. Wij werken graag samen en gaan dat zeker nog jaren doen.

Meer lezen over ons 15-jarige jubileum? Bekijk onze jubileumpagina.
 

FlanQ accountants & adviseurs B.V.

Onder leiding van Frans van Lonkhuizen (AA) en Zilvester Zandstra (AA) staat het team van FlanQ Accountants en adviseurs klaar om de onderneming te ondersteunen op het gebied van accountancy, administratieve dienstverlening en fiscaal (advies) werk.

Bekijk alle blogs
03-11-2021