15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

Interview met Hoenderdos Accountants & Raadgevers over onze samenwerking
Pagina afdrukken
Dit jaar bestaat Auxilium Adviesgroep 15 jaar! Wij zijn in 2006 van start gegaan met 11 aangesloten kantoren waar Hoenderdos Accountants & Raadgevers er één van is. We stelden hen een aantal vragen over onze samenwerking.

Waarom zijn jullie 15 jaar geleden lid geworden van Auxilium?
De oprichters van Auxilium Adviesgroep, John Weerdenburg, Ben van den Wijngaart en Anja van Maurik stonden “in een vorig leven” ons kantoor ook al met raad en daad bij, en in die tijd was er al een zodanige band ontstaan, dat wij geen moment hebben getwijfeld om ons bij hen aan te sluiten.

Hoe kijken jullie terug op de afgelopen 15 jaar? 
De afgelopen 15 jaar heeft Auxilium Adviesgroep ons nooit teleurgesteld. Wij zien Auxilium écht als ons extern bureau vaktechniek met bovendien allerlei specialistische kennis in huis. De meer en meer ingrijpende beroepsregels en kwaliteitsbeheersingssystemen zijn voor een klein kantoor als het onze nauwelijks bij te houden en het is goed te weten dat Auxilium ons bij de les houdt. De steun en betrokkenheid van de adviseurs van Auxilium die wij ervaren bij de periodieke toetsingen van ons kantoor, maar ook ten aanzien van de vraagstukken die wij bij hen neerleggen is niet alleen doeltreffend maar ook hartverwarmend. Wij weten dat wij er niet alleen voor staan!

Van welke diensten van Auxilium maken jullie het meest gebruik?
Ons kantoor maakt vanzelfsprekend veel gebruik van de helpdesk vaktechniek Accountancy, maar ook de juridische afdeling wordt met regelmaat door ons ingeschakeld. P&O- en pensioen gerelateerde vraagstukken worden welhaast doorlopend door Auxilium Adviesgroep voor ons opgelost.

Benoem een hoogtepunt van 15 jaar Auxilium Adviesgroep?
Hét hoogtepunt was 15 jaar geleden toen wij ons hebben aangesloten bij Auxilium Adviesgroep. Auxilium biedt namelijk die extra dimensie die ons kantoor tekort kwam en daarmee kunnen wij nu een completer pallet aan diensten aan onze klanten aanbieden. Maar nadien waren er natuurlijk vele andere hoogtepunten! De momenten van euforie waren allicht die momenten dat wij onze kantoortoetsingen met verve doorstaan hebben. Momenten die we mede dankzij de begeleiding van Auxilium hebben mogen meemaken!

Wat maakt dat jullie Auxilium Adviesgroep al 15 jaar trouw zijn gebleven? 
Auxilium Adviesgroep is voor onze dagelijkse praktijk onmisbaar. Het regelmatig kunnen klankborden met collega’s en kunnen vertrouwen op de vele specialistische vakkennis die Auxilium in huis heeft, geeft onze organisatie de rust en zekerheid dat wij een goed product aan onze klanten kunnen blijven aanbieden. Daarnaast hebben wij in al die jaren de adviseurs van Auxilium goed en vaak ook persoonlijk leren kennen tijdens de vele adviestrajecten en cursussessies die wij in al die jaren samen hebben doorlopen. Dat schept een band, die wat ons betreft nog lang zal mogen voortduren!

Meer lezen over ons 15-jarige jubileum? Bekijk onze jubileumpagina.
 

Hoenderdos Accountants & Raadgevers

Hoenderdos Accountants & Raadgevers is een accountantskantoor. Het werd in 1954 opgericht door Henk Hoenderdos en groeide al snel uit tot een vertrouwde naam voor het Zaanse bedrijfsleven.

Bekijk alle blogs
14-11-2021