Jaarrekening en financieringscheck

Jaarrekening en financieringscheck

Aantrekkelijk aanbod voor Auxilium leden
Pagina afdrukken
Jaarrekeningcheck
Ook dit jaar kunnen Auxilium leden de nieuwe jaarrekeningen voor 2020 door ons laten checken op externe verslaggeving en aandachtspunten in het kader van corona. Wij geven u aan de hand van BW 2 titel 9 en de Richtlijnen voor Jaarverslaggeving een terugkoppeling van mogelijke verbeterpunten. Verder voorzien wij u - in het kader van het ‘nieuwe samenstellen’- van de significante aangelegenheden die we vanuit de verslaggevingsaspecten tegenkomen. U mag de jaarrekeningen in PDF formaat aan ons mailen, wij rekenen voor Auxilium leden € 75 per jaarrekening. Het e-mailadres wat u hiervoor mag gebruiken is vaktechniek@auxiliumadviesgroep.nl
 
Financieringscheck
Verder kunnen wij aan de hand van deze jaarrekening voor uw klant een financieringscheck uitvoeren die u bij de bespreking van de jaarrekening kunt toelichten. Wij kijken dan naar de volgende punten:
  • zijn de tarieven marktconform qua opslag en/of is verlengen wellicht nu verstandig gezien de lage rentestand?
  • zijn de destijds bij verstrekking afgegeven zekerheden nog nodig of overvraagt de bank gezien de huidige resultaten?
  • zijn de  overige voorwaarden zoals destijds met de bank afgestemd nog marktconform of is het belangrijk deze bespreekbaar te maken bij de bank?
 
Kortom u krijgt een heldere terugkoppeling of de financiering van uw klant nog marktconform is. Maar ook of het wellicht zinvol is de financiering te reviseren en het gesprek aan te gaan met de bank en samen met uw klant in actie te komen. De kosten zijn voor Auxilium leden € 75 per jaarrekening. U mag de jaarrekeningen in PDF formaat aan ons mailen, het e-mailadres wat u hiervoor mag gebruiken is m.kastelein@auxiliumadviesgroep.nl
 
Bent u geen Auxilium lid maar geïnteresseerd in alle voordelen van ons lidmaatschap? Klik hier voor het aanvragen van ons digitale informatiepakket. 
 

Meer weten?

John Weerdenburg AA

Jaarrekening en financieringscheck

accountant

j.weerdenburg@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • toetsing
  • ondernemerschap

Marco Kastelein

Jaarrekening en financieringscheck

bedrijfsadviseur

m.kastelein@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • financieren
  • bedrijfsovername
  • bijzonder beheer
02-03-2021