Mag ik mij aan u voorstellen? Marco Kastelein

Mag ik mij aan u voorstellen? Marco Kastelein

Marco Kastelein: uw financieringsadviseur
Pagina afdrukken


Aangenaam! "Mijn naam is Marco Kastelein en ik ben voor Auxilium Adviesgroep werkzaam als adviseur financieringsdesk. Ik vertel u graag waarbij ik u van dienst kan zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om samen te bespreken waar ik of de andere collega's van de Financieringsdesk u bij kunnen helpen". 

U kunt bij mij terecht voor:

 • Financiering bij groei, krimp, een bedrijfsoverdracht, het beëindigen van een relatie (zakelijk of privé), prachtige ondernemersideeën of een ondernemer die met pensioen wil.
 • ​Het herzien of verbeteren van een bestaande financieringsstructuur is mogelijk met kennis van de huidige financieringsmarkt.
 • Het uitbreiden van uw scope aan (alternatieve) financieringsmogelijkheden. Wij onderhouden bijvoorbeeld goede relaties met de grootbanken. Met een kleine inspanning leggen wij uw aanvraag snel bij verschillende partijen neer.
 • Het proactief meedenken en sparren over een te volgen financieringstraject. Wij doen vrijblijvend een quickscan om u op weg te helpen, of geven tips bij een helpdeskvraag.
 • Het sparren met ondernemers over welke financieringsvorm het best passend is bij de ontwikkelingen in de organisatie. Wees er op tijd bij en voorkom buikpijn bij uw klant.

 "De accountant is mijn klant. U moet met mijn inspanning een beter resultaat halen voor uw klant.  Hiervoor zet ik graag mijn kennis, netwerk en ervaring in. Door korte lijnen met financiers betrekken we hen tijdig bij de plannen en vaak leggen we uw aanvraag bij verschillende partijen neer. Zo voorkomen we onrealistische verwachtingen en onnodige kosten. Samen bereiken we het optimale resultaat voor uw klant. Ieder met zijn eigen specialiteit en kwaliteit."
 

Wat is mijn achtergrond?

Ik heb 12 jaar bij een bank gewerkt. Ik heb talloze financieringsaanvragen beoordeeld en verwerkt. Dit helpt mij om de financier te begrijpen. Dit werkt prettig, want de financier is net als wij op zoek naar oplossingen. Ook ben ik een tijd partner geweest van een accountantskantoor. Hierdoor heb ik de wereld en belangen van de accountant leren begrijpen. In mijn huidige functie kan ik dit perfect combineren.
Bekijk alle blogs

Meer weten?

Marco Kastelein

Mag ik mij aan u voorstellen? Marco Kastelein

bedrijfsadviseur

m.kastelein@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
 • financieren
 • bedrijfsovername
 • bijzonder beheer

Gerrit van ‘t Veen

Mag ik mij aan u voorstellen? Marco Kastelein

financieringsadviseur

g.veen@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
 • financieren

Igo Galama MBA

Mag ik mij aan u voorstellen? Marco Kastelein

financieringsadviseur

i.galama@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
 • financieren
 • bijzonder beheer
 • lease
 • vastgoed
Weten met welke financieringspartijen wij afspraken hebben gemaakt en waar Auxiliumleden voordeel van hebben? Door de samenwerkingen worden leden sneller en beter geholpen bij een financieringsaanvraag. Lees meer