15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

Interview met MT Accountants over onze samenwerking
Pagina afdrukken
Dit jaar bestaat Auxilium Adviesgroep 15 jaar! Wij zijn in 2006 van start gegaan met 11 aangesloten kantoren waar MT Accountants er één van is. We stelden Martin Thuis RA een aantal vragen over onze samenwerking.

Waarom bent u 15 jaar geleden lid geworden van Auxilium?
Meer dan 15 jaar geleden ben ik na het volgen van een cursus bij Extendum lid geworden. Ik had daar zeer goed contact met John Weerdenburg en zijn collega’s Ben en Anja. Toen John, Ben en Anja de stap maakten om Auxilium op te richten was het voor mij logisch om met hen mee te gaan.
 
Hoe kijkt u terug op de afgelopen 15 jaar? 

In de afgelopen 15 jaar hebben de Big Four-kantoren steeds meer macht gekregen, wat het lastig maakt als MKB’er om aan de steeds complexer wordende regelgeving te voldoen. Het is daarom prettig om bij Auxilium aangesloten te zijn. John Weerdenburg is een bekende binnen de NBA, waardoor hij makkelijker kan lobbyen of druk kan uitoefenen als dat nodig is. Ik kijk terug op een goede samenwerking met Auxilium, ze weten waar ze het over hebben en draaien er niet omheen.
 
Van welke diensten van Auxilium maakt u het meest gebruik?

Op dit moment veel accountancy advies, door corona. Maar normaal gesproken voornamelijk fiscaal advies. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen. Ze zijn erg toegesneden op het MKB, wat erg prettig is. Auxilium ondersteunt mij ook bij de begeleiding van de toetsing. Van de financieringsdesk maak ik weinig tot niet gebruik, omdat mijn klanten erg zelfstandig zijn.
 
Benoem een hoogtepunt van 15 jaar Auxilium Adviesgroep?

De reis naar Rome was zeker een hoogtepunt.
Werk gerelateerd loopt alles eigenlijk altijd volgens verwachting. Er zijn geen extreme uitschieters, gewoon stabiel. Dat is op zichzelf al een hoogtepunt!
 
Wat maakt dat u Auxilium Adviesgroep al 15 jaar trouw bent gebleven? 

Het persoonlijke contact is erg fijn, je bent geen nummer. Wanneer ik bel voor een adviesvraag weet degene die ik spreek vaak direct al wat ik zoek. Soms heb ik de vraag nog niet eens afgemaakt of zij hebben het antwoord al. 
De adviseurs van Auxilium zijn eerlijk, ook als het niet goed is. Ik weet wat ik kan verwachten, to-the-point, veel kennis en betrouwbaar.

Meer lezen over ons 15-jarige jubileum? Bekijk onze jubileumpagina.
 

MT Accountants

MT Accountants is een klein accountantskantoor, met name werkzaam voor cliënten in het MKB. Het dienstenpakket behelst daarbij onder andere het voeren van administratie (en loonadministratie), het opstellen van de jaarrekening en het doen van aangiften voor diverse soorten belastingen.

Bekijk alle blogs
09-01-2022