Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

U bent van harte welkom!
Pagina afdrukken
Vanaf 25 september 2021 vervalt de verplichte 1,5 meter maatregel. De vaccinatiegraad is nu hoog genoeg om de verplichte 1,5 meter afstand overal op te heffen, maar nog niet hoog genoeg om dit zonder voorwaarden te doen, aldus de Rijksoverheid. In november dit jaar beoordeelt het kabinet de resterende maatregelen. Wat betekent dit voor onze fysieke cursussen?

NB Naast onze fysieke cursussen blijven wij ook webinars verzorgen via MS Teams en bieden wij bij een aantal cursussen een livestream aan. 

Let op: ons protocol is vastgesteld op basis van de regelgeving zoals deze nu bekend is. Zodra hierop wijzigingen komen, passen wij uiteraard ook ons beleid aan.

==========================================================================================================================================================================

Ons algemene corona protocol 

Wij organiseren trainingen conform de corona-richtlijnen vanuit de Rijksoverheid. U bent van harte welkom bij ons in Leusden of op een andere opleidingslocatie en we komen ook bij u op kantoor.  Het kan zijn dat u een coronatoegangsbewijs nodig heeft. ​

Hoe zit het met uw eigen verantwoordelijkheid en annuleren bij klachten?

De richtlijn van het RIVM blijft: “Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (38 graden)? Blijf thuis. Ziek uit.” U kunt bij twijfel voor cursusdeelname een corona(zelf)test doen. Indien u wilt annuleren op basis van mogelijke coronaklachten dan kan dat, u kunt via ons cursussecretariaat (033 4337217) omboeken naar een andere cursus op een later moment. 

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, laat het ons dan vooral weten. Lees hieronder over de mogelijkheden en de maatregelen die wij getroffen hebben op basis van de richtlijnen van de Rijksoverheid. 


Lees hier enkele eerder gestelde vragen over corona en cursussen 
 

Locatie Auxilium Adviesgroep Leusden

​U heeft bij ons geen coronatoegangsbewijs nodig om een cursus te kunnen volgen.
 

Openbare ruimte

Wij maken gebruik van een verzamelpand en hebben dus geen invloed op en zeggenschap over de openbare ruimten, zoals de entree, trappenhuis en lift.  Wij adviseren u de lift indien mogelijk niet of met maximaal 1 persoon te gebruiken.


Toiletten

De openbare toiletten bevinden zich in de openbare ruimte op onze verdieping. Wij vragen u extra hygiëne in acht te nemen en gebruik te maken van de mogelijkheid om uw handen te wassen en de papieren handdoekjes te gebruiken.  Indien de toiletten bezet zijn, dan verzoeken wij u buiten de toiletruimte te wachten.
 

Extra maatregelen Auxilium Adviesgroep

De ingang op de eerste verdieping is direct toegankelijk, u hoeft dus niet aan te bellen: de deur staat open. Na binnenkomst kunt u als u dat wilt, direct rechts uw handen desinfecteren bij de handgel dispenser.  Wij vragen aan een ieder, die bij ons te gast is, om eigen verantwoordelijkheid te nemen. En hopen dat iedere gast zich aan de gestelde maatregelen wil houden zoals; vaker handen wassen, niezen/hoesten in de elleboog, gebruik van papieren zakdoekjes en geen handen te schudden. Daar houden wij ons ook aan. 
 

Koffie/ thee en water

U kunt gebruik maken van de koffie/thee-machines. Raak alleen het servies aan dat u nodig heeft. Houd uw beker bij u. Bij de pantry liggen desgewenst desinfecterende doekjes. In de cursusruimte heeft u een eigen tafel met een eigen fles water en glas.  

Lunch

De lunch kan gewoon in de ontvangst/lunchruimte gebruikt worden. U mag uiteraard ook een broodje mee naar buiten nemen als u dat prettig vindt.  


Cursusruimten

In onze grote cursuszaal (2, einde gang) kiezen wij vooralsnog voor een schoolopstelling. De tafels  zijn los per persoon opgesteld. De zaal kan optimaal geventileerd worden. Onze automatische luchtcirculatie is 100% buitenlucht invoer. De meeste cursussen worden in zaal 2 georganiseerd.  Er is plaats voor circa 24 deelnemers. 

In de workshopruimte (zaal 1, begin gang links) is plaats voor circa 12 deelnemers per cursus, naast de grote vierkante tafel zijn er ook losse tafels. De zaal kan optimaal geventileerd worden. Onze automatische luchtcirculatie is 100% buitenlucht invoer.

Zie hieronder de foto's van de cursusruimten. U ontvangt van ons een pen en schrijfblok, neemt u deze na afloop van de cursus vooral mee. 

          Zaal 2

       Zaal 1 


Externe cursuslocaties zoals Van der Valk 

Al onze externe cursuslocaties volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Wij organiseren veel cursussen bij de Van der Valk locaties. Zij ontvangen richtlijnen van de Koninklijke Horeca Nederland. Van der Valk is een horecagelegenheid en heeft ons laten weten dat onze  gasten gecontroleerd kunnen worden op een coronatoegangsbewijs. In het kader van de privacy valt dit onder uw eigen verantwoordelijkheid. Dit geldt ook voor onze docenten, wij volgen slechts de aanwijzingen op van de locatie. Wij hopen dat u deze aanwijzingen respecteert.
 

Coronatoegangsbewijs

U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Voor horeca en organisatoren van evenementen, sport- en cultuuractiviteiten is de app CoronaCheck Scanner beschikbaar, waarmee eenvoudig de controle kan worden uitgevoerd op de coronatoegangsbewijzen.
 

Incompany trainingen op uw kantoor of bij een externe locatie

Wij komen graag naar u toe! Heeft u elders een zaal gereserveerd? Informeer of uw gezelschap mogelijk een coronatoegangsbewijs moet laten zien. U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Voor horeca en organisatoren van evenementen, sport- en cultuuractiviteiten is de app CoronaCheck Scanner beschikbaar, waarmee eenvoudig de controle kan worden uitgevoerd op de coronatoegangsbewijzen. In de ruimte bij u op kantoor of bij de externe locatie dient goed geventileerd te kunnen worden. 

Voor ieders veiligheid. Bekijk ook de meest recente regels op de website van de Rijksoverheid.

Klik hier voor ons cursusaanbod. 

 

Meer weten?

Sanne van der Poel

Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17

Sigrid Hoekzema

Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie
20-04-2021