Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

Pagina afdrukken

Aangepast protocol sinds 25 januari 2022 

Update 25 januari 2022:
Momenteel verzorgen wij weer fysieke trainingen:
  • bij onze eigen trainingslocatie in Leusden
  • bij een externe (horeca) gelegenheid
  • bij u op kantoor (incompany)

Wij volgen de regels van de Rijksoverheid en verzorgen fysieke cursussen conform deze regels. Lees hieronder ons corona-protocol. 

Tip: Volgt u een cursus neem dan een mondkapje, coronatoegangsbewijs en ID mee, dan zit u altijd goed. 

NB Naast onze fysieke cursussen blijven wij ook webinars verzorgen via MS Teams. Het zijn lastige tijden, laten we vooral begrip en respect hebben voor elkaar.

Let op: ons protocol is vastgesteld op basis van de regelgeving zoals deze nu bekend is. Zodra hierop wijzigingen komen, passen wij uiteraard ook ons beleid aan.

==========================================================================================================================================================================

Ons algemene corona-protocol 

Wij organiseren trainingen conform de corona-richtlijnen vanuit de Rijksoverheid. U bent van harte welkom bij ons in Leusden of  bij een andere opleidingslocatie en we komen ook bij u op kantoor.  Het kan zijn dat u een coronatoegangsbewijs nodig heeft. ​

Hoe zit het met uw eigen verantwoordelijkheid en annuleren van deelname aan een cursus bij klachten?

De richtlijn van het RIVM blijft: “Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (38 graden)? Blijf thuis. Ziek uit.” U kunt bij twijfel voor cursusdeelname een corona(zelf)test doen. Indien u wilt annuleren op basis van mogelijke coronaklachten dan kan dat, u kunt via ons cursussecretariaat (033 4337217) omboeken naar een andere cursus op een later moment. Uiteraard informeert u ons hierover voor de cursus via ons secretariaat, anders kunnen wij geen oplossing bieden. Zij kijken samen met u naar een passende oplossing. Kunt u de cursus op een andere dag volgen of is er een andere cursus waar u aan deel wilt nemen? Lukt dit allemaal niet, dan crediteren wij uw factuur. 

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, laat het ons dan vooral weten. Lees hieronder over de mogelijkheden en de maatregelen die wij getroffen hebben op basis van de richtlijnen van de Rijksoverheid. 


Lees hier enkele eerder gestelde vragen over corona en cursussen 
 

Locatie Auxilium Adviesgroep Leusden

​U heeft bij ons geen coronatoegangsbewijs nodig om een cursus te kunnen volgen. 
 

Openbare ruimte

Wij maken gebruik van een verzamelpand en hebben dus geen invloed op en zeggenschap over de openbare ruimten, zoals de entree, trappenhuis en lift.  Wij adviseren u de lift indien mogelijk niet of met maximaal 1 persoon te gebruiken.


Toiletten

De openbare toiletten bevinden zich in de openbare ruimte op onze verdieping. Wij vragen u extra hygiëne in acht te nemen en gebruik te maken van de mogelijkheid om uw handen te wassen en de papieren handdoekjes te gebruiken. Indien de toiletten bezet zijn, dan verzoeken wij u buiten de toiletruimte te wachten.
 

Maatregelen bij Auxilium Adviesgroep

De ingang op de eerste verdieping is direct toegankelijk, u hoeft dus niet aan te bellen: de deur is open. Na binnenkomst kunt u als u dat wilt, direct rechts uw handen desinfecteren bij de handgel dispenser.  Wij vragen aan een ieder, die bij ons te gast is, om eigen verantwoordelijkheid te nemen. En hopen dat iedere gast zich aan de gestelde maatregelen wil houden zoals; vaker handen wassen, niezen/hoesten in de elleboog, gebruik van papieren zakdoekjes en geen handen te schudden.

Mondkapje: Wij vragen u bij het verplaatsen in de openbare ruimten een mondkapje te dragen. Als u zit mag het mondkapje af.  Daar houden wij ons ook aan.
 

Koffie/ thee en water

U kunt gebruik maken van de koffie/thee-machines. Raak alleen het servies aan dat u nodig heeft. Houd uw beker bij u. Bij de pantry liggen desgewenst desinfecterende doekjes. In de cursusruimte heeft u een eigen tafel met een eigen fles water en glas.  

Lunch

De lunch kan gewoon in de ontvangst/lunchruimte gebruikt worden. U mag uiteraard ook een broodje mee naar buiten nemen als u dat prettig vindt.  


Cursusruimten

In onze grote cursuszaal (2, einde gang) is een schoolopstelling met 1,5 meter afstand. De tafels  zijn los per persoon opgesteld. De zaal kan optimaal geventileerd worden. Onze automatische luchtcirculatie is 100% buitenlucht invoer. De meeste cursussen worden in zaal 2 georganiseerd.  Er is plaats voor circa 24 deelnemers. 

In de workshopruimte (zaal 1, begin gang links) is plaats voor circa 9 deelnemers per cursus, naast de grote vierkante tafel zijn er ook losse tafels. De zaal kan optimaal geventileerd worden. Onze automatische luchtcirculatie is 100% buitenlucht invoer.

Zie hieronder de foto's van de cursusruimten. U ontvangt van ons een pen en schrijfblok, neemt u deze na afloop van de cursus vooral mee. 

          Zaal 2

       Zaal 1 


Externe cursuslocaties zoals Van der Valk 

Al onze externe cursuslocaties volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Wij organiseren veel cursussen bij de Van der Valk locaties. Zij ontvangen richtlijnen van de Koninklijke Horeca Nederland op basis van de regels van de Rijksoverheid. Van der Valk is een horecagelegenheid en heeft ons laten weten dat onze  gasten gecontroleerd worden op ID en een coronatoegangsbewijs. In het kader van de privacy valt dit onder uw eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet dragen van een mondkapje en het in bezit hebben van een coronatoegangsbewijs* of de controle hierop. Er geldt in de horeca ook de 1,5 -meter maatregel. Het zijn allen maatregelen van de overheid. Onze docent is hiervoor niet uw aanspreekpunt. Vragen en opmerkingen over de cursuslocatie kunt u kwijt bij de medewerkers van de horecagelegenheid.

* Coronatoegangsbewijs

U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor alle bezoekers (vanaf 13 jaar) van een eet- en drinkgelegenheid. 
 

Incompany trainingen op uw kantoor of bij een externe locatie

Wij komen graag naar u toe! Is de training bij u op kantoor? De ruimte bij u op kantoor dient ruim genoeg te zijn om 1,5 meter afstand te kunnen houden en er dient goed geventileerd te worden en wij adviseren u de mondkapjesmaatregel op te volgen. De veiligheid voor u en onze docenten staat voorop.

Heeft u elders een zaal gereserveerd? Informeer of dit mogelijk is en of uw gezelschap mogelijk een coronatoegangsbewijs en ID moet laten zien. U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. 

Voor ieders veiligheid: bekijk ook de meest recente regels op de website van de Rijksoverheid.

Klik hier voor ons cursusaanbod. 
Bekijk alle blogs

Meer weten?

Sigrid Hoekzema

Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie

Véronique Marquenie

Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie

Sanne van der Poel

Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
20-04-2021