Onze corona-maatregelen bij trainingen

Onze corona-maatregelen bij trainingen

Voor ieders veiligheid!
Pagina afdrukken
Wij organiseren trainingen conform de corona-richtlijnen vanuit de Rijksoverheid en uiteraard hanteren wij de 1,5 meter afstand. U bent van harte welkom bij ons in Leusden of op een andere opleidingslocatie en we komen ook - als dat conform de gestelde richtlijnen mogelijk is - bij u op kantoor.

Het is een andere ervaring dan u gewend bent, wij willen er echter alles aan doen om u comfortabel en veilig bij ons te voelen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, laat het ons dan vooral weten. Lees hieronder over de mogelijkheden en de maatregelen die wij getroffen hebben op basis van de richtlijnen van de Rijksoverheid. Of bekijk hier de factsheet over onze coronamaatregelen. 
 

Locatie Auxilium Adviesgroep Leusden

Wij maken gebruik van een verzamelpand en hebben dus geen invloed op en zeggenschap over de openbare ruimten, zoals de entree, trappenhuis en lift.  Wij adviseren u de lift indien mogelijk niet of met maximaal 1 persoon te gebruiken.

Toiletten

De openbare toiletten die zich op onze verdieping bevinden, worden elk uur schoongemaakt, dat wil zeggen dat de deurklinken worden gereinigd. Wij vragen u extra hygiëne in acht te nemen en gebruik te maken van de mogelijkheid om uw handen te wassen en de papieren handdoekjes te gebruiken.  Indien de toiletten bezet zijn, dan verzoeken wij u buiten de toiletruimte te wachten.

Extra maatregelen bij binnenkomst Auxilium Adviesgroep

De ingang op de eerste verdieping is direct toegankelijk, u hoeft dus niet aan te bellen: de deur staat open. U ontvangt vervolgens instructies van een medewerker van Auxilium, zoals het verzoek om na binnenkomst direct rechts uw handen desinfecteren bij de handgel dispenser. Daarnaast moeten wij u de vraag stellen of u verkouden bent of andere klachten hebt. Wij vragen u hierbij ook rekening te houden met de veiligheid van onze medecursisten en medewerkers en de 1,5 meter afstand in acht te nemen.  Wij vragen aan een ieder, die bij ons te gast is, om eigen verantwoordelijkheid te nemen. En hopen dat iedere gast zich aan de gestelde maatregelen wil houden zoals; vaker handen wassen, niezen/hoesten in de elleboog, gebruik van papieren zakdoekjes en geen handen te schudden. Daar houden wij ons ook aan. Uiteraard bij enige verkoudheidsklachten vragen wij u - conform de RIVM maatregelen - thuis te blijven, als dat het geval is, meldt u zich dan via ons cursussecretariaat af? Dit kan uiteraard ook op de dag zelf. Ons telefoonnummer is 033 433 7217. 

Koffie/ thee en water

U kunt gebruik maken van de koffie/thee-machines. Raak alleen het servies aan dat u nodig heeft. Houd uw beker bij u. Bij de pantry liggen desgewenst desinfecterende doekjes.  In de cursusruimte heeft u een eigen tafel met een eigen fles water en glas. Pauzes en lunch

Er worden vooraf tijdsvakken afgesproken met de trainer voor de pauzes. Hierdoor komen er niet meer mensen dan de eigen groep bij de koffieautomaat en de toiletten. Na de pauzes worden de oppervlaktes gereinigd door onze medewerkers.  Bij cursussen waarbij de lunch is inbegrepen zorgen wij voor individuele lunchpakketten. Geeft u vooraf mogelijke allergieën of dieetwensen aan ons door? De lunch vindt plaats in de cursusruimte. 

Mondkapjes en/of handschoenen

Het dragen van mondkapjes en/of handschoenen is niet verplicht. Uiteraard bent u vrij, als u zich daar beter bij voelt, deze te dragen tijdens onze trainingen.

Cursusruimten

De cursusruimten zijn ingericht met ruimte van 1,5 meter tussen de deelnemers en trainer. Dit is meestal een schoolopstelling. Op dit moment is er plaats voor maximaal 8 deelnemers per cursus. Wij hebben hiervoor 2 cursusruimten operationeel. Zie de foto's hieronder. U ontvangt een pen en schrijfblok, neemt u deze na afloop van de cursus vooral mee. De tafels en deurklinken worden na iedere training grondig gereinigd. Wilt u uw jas aan uw stoel hangen in plaats van in de garderobe (of laat deze in uw auto indien van toepassing)? 

    

Hoe zit het met uw eigen verantwoordelijkheid?

Bij lichte klachten niet komen. RIVM: “Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (38 graden)? Blijf thuis. Ziek uit.” Houd vooraf, tijdens en na de sessie continu 1,5 meter afstand van alle andere aanwezigen. Raak tijdens de sessie zo min mogelijk oppervlakten aan met de huid. Gebruik papieren tissues, ellebogen of andere lichaamsdelen om deuren te openen en sluiten en om koffie, thee te pakken. Reinig de handen bij binnenkomst, voor en na de korte pauze met hygiënische handgel. Was gedurende de dag regelmatig de handen bij de toiletten op onze verdieping. Nies of hoest in de elleboog. Volg te allen tijde nauwgezet de looprichtingen in het gebouw.
 

Externe cursuslocaties zoals Van der Valk 

Wij weten dat de verschillende locaties van Van der Valk waar wij cursussen verzorgen, de juiste maatregelen hebben genomen. Zij volgen de richtlijnen van het RIVM en passen indien nodig dagelijks deze protocollen aan. Zij ontvangen hiervoor richtlijnen van de Koninklijke Horeca Nederland. Wij checken vooraf bij al onze cursuslocaties hoe de maatregelen zijn getroffen. 
Bekijk hier het protocol voor bezoekers van meetings en hier het protocol voor meetings in het algemeen
 

Locaties incompany trainingen

Wij komen graag naar u toe, maar wijzen u op de algemene richtlijnen van de Rijksoverheid zoals deze hierboven genoemd zijn. Deze zijn ook voor incompany trainingen van toepassing. Heeft u een elders een zaal gereserveerd? Informeer vooraf of de juiste maatregelen zijn genomen. Voor ieders veiligheid. 

Klik hier voor ons cursusaanbod. 
 

Meer weten?

Roelie Jeurissen

Onze corona-maatregelen bij trainingen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie

Sanne van der Poel

Onze corona-maatregelen bij trainingen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17

Sigrid Hoekzema

Onze corona-maatregelen bij trainingen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie
12-05-2020