Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

Voor ieders veiligheid!
Pagina afdrukken
Sinds 5 juni 2021 zijn volgens de richtlijnen van de RIVM bijeenkomsten met 50 personen met een vaste zitplaats toegestaan. Dit betekent dat wij weer fysieke cursussen verzorgen, in Leusden, bij de diverse locaties in het land en bij u op kantoor. De basisregels tegen corona zoals 1,5 meter afstand en handen wassen blijven van kracht.  Naast onze fysieke cursussen blijven wij ook webinars verzorgen via MS Teams en bieden wij een aantal cursussen ook een livestream aan. 

PE-verplichting 2020

Maakt u zich zorgen over het behalen van uw PE verplichting over 2020? De NBA heeft op 13 november 2020 laten weten dat de PE-inhaalverplichting over 2020 is verlengd tot 1 juli 2021Lees verder. 

Let op: ons protocol is vastgesteld op basis van de regelgeving zoals deze nu bekend is. Zodra hierop wijzigingen komen, passen wij uiteraard ook ons beleid aan.

==========================================================================================================================================================================

Ons algemene corona protocol 


Wij organiseren trainingen conform de corona-richtlijnen vanuit de Rijksoverheid en uiteraard hanteren wij de 1,5 meter afstand. U bent van harte welkom bij ons in Leusden of op een andere opleidingslocatie en we komen ook - als dat conform de gestelde richtlijnen mogelijk is - bij u op kantoor.  

Het is een andere ervaring dan u gewend bent, wij willen er echter alles aan doen om u comfortabel en veilig bij ons te voelen. Lees hier de meest gestelde vragen over corona en onze cursussen Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, laat het ons dan vooral weten. Lees hieronder over de mogelijkheden en de maatregelen die wij getroffen hebben op basis van de richtlijnen van de Rijksoverheid. Of bekijk hier de factsheet over onze coronamaatregelen. 
 

Locatie Auxilium Adviesgroep Leusden

Wij maken gebruik van een verzamelpand en hebben dus geen invloed op en zeggenschap over de openbare ruimten, zoals de entree, trappenhuis en lift.  Wij adviseren u de lift indien mogelijk niet of met maximaal 1 persoon te gebruiken.

Toiletten

De openbare toiletten die zich op onze verdieping bevinden, worden extra schoongemaakt. Wij vragen u extra hygiëne in acht te nemen en gebruik te maken van de mogelijkheid om uw handen te wassen en de papieren handdoekjes te gebruiken.  Indien de toiletten bezet zijn, dan verzoeken wij u buiten de toiletruimte te wachten.

Extra maatregelen bij binnenkomst Auxilium Adviesgroep

De ingang op de eerste verdieping is direct toegankelijk, u hoeft dus niet aan te bellen: de deur staat open. U ontvangt vervolgens instructies van een medewerker van Auxilium, zoals het verzoek om na binnenkomst direct rechts uw handen desinfecteren bij de handgel dispenser.  Wij vragen u rekening te houden met de veiligheid van onze medecursisten en medewerkers en de 1,5 meter afstand in acht te nemen.  Wij vragen aan een ieder, die bij ons te gast is, om eigen verantwoordelijkheid te nemen. En hopen dat iedere gast zich aan de gestelde maatregelen wil houden zoals; vaker handen wassen, niezen/hoesten in de elleboog, gebruik van papieren zakdoekjes en geen handen te schudden. Daar houden wij ons ook aan. Uiteraard bij enige verkoudheidsklachten vragen wij u - conform de RIVM maatregelen - thuis te blijven, als dat het geval is, meldt u zich dan via ons cursussecretariaat af? Dit kan uiteraard ook op de dag zelf. Ons telefoonnummer is 033 433 7217. 

Koffie/ thee en water

U kunt gebruik maken van de koffie/thee-machines. Raak alleen het servies aan dat u nodig heeft. Houd uw beker bij u. Bij de pantry liggen desgewenst desinfecterende doekjes. In de cursusruimte heeft u een eigen tafel met een eigen fles water en glas. 
Pauzes en lunch

Er worden vooraf tijdsblokken afgesproken met de trainer voor de pauzes. Hierdoor komen er niet meer mensen dan de eigen groep bij de koffieautomaat en de toiletten. Na de pauzes worden de oppervlaktes gereinigd door onze medewerkers.  Bij cursussen waarbij de lunch is inbegrepen zorgen wij voor individuele lunchpakketten. Geeft u vooraf mogelijke allergieën of dieetwensen aan ons door? De lunch vindt in principe plaats in de cursusruimte, u kunt uw pakket ook mee naar buiten nemen. 

Mondkapjes 

Het dragen van mondkapjes is bij ons - conform de overheidsmaatregelen - verplicht. Wij vragen u een mondkapje te dragen als u zich verplaatst in de openbare ruimten. Uiteraard bent u vrij, als u zich daar beter bij voelt, deze ook te dragen tijdens onze trainingen.

Cursusruimten

De cursusruimten zijn ingericht met ruimte van 1,5 meter tussen de deelnemers en trainer. Dit is meestal een schoolopstelling. Op dit moment is er in 1 zaal plaats voor maximaal 9 deelnemers per cursus (zaal 1, in gang eerste zaal links). Wij hebben daarnaast een nieuwe grote zaal (zaal 2, in gang aan het einde) ingericht waar wij circa 20 deelnemers kunnen ontvangen met de juiste maatregelen. Zaal 2 heeft een aparte in- en uitgang en er kan zeer optimaal geventileerd worden. Onze automatische luchtcirculatie is 100% buitenlucht invoer. De meeste cursussen worden in zaal 2 georganiseerd. 

Zie hieronder de foto's van de cursusruimten.

U ontvangt van ons een pen en schrijfblok, neemt u deze na afloop van de cursus vooral mee. De tafels en deurklinken worden na iedere training grondig gereinigd. Wilt u uw jas aan uw stoel hangen in plaats van in de garderobe (of laat deze in uw auto indien van toepassing)? 
          Zaal 2

       Zaal 1

Hoe zit het met uw eigen verantwoordelijkheid?

Bij lichte klachten niet komen. RIVM: “Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (38 graden)? Blijf thuis. Ziek uit.” Houd vooraf, tijdens en na de sessie continu 1,5 meter afstand van alle andere aanwezigen. Raak tijdens de sessie zo min mogelijk oppervlakten aan met de huid. Gebruik papieren tissues, ellebogen of andere lichaamsdelen om deuren te openen en sluiten en om koffie, thee te pakken. Reinig de handen bij binnenkomst, voor en na de korte pauze met hygiënische handgel. Was gedurende de dag regelmatig de handen bij de toiletten op onze verdieping. Nies of hoest in de elleboog. Volg te allen tijde nauwgezet de looprichtingen in het gebouw.
 

Externe cursuslocaties zoals Van der Valk 

Al onze cursuslocaties volgen de richtlijnen van het RIVM en passen indien nodig dagelijks deze protocollen aan. Zij ontvangen hiervoor richtlijnen van de Koninklijke Horeca Nederland. Wij checken vooraf bij al onze cursuslocaties hoe de maatregelen zijn getroffen. 

Bekijk hier het protocol voor bezoekers van meetings en hier het protocol voor meetings in het algemeen. 
 

Incompany trainingen

Wij komen graag naar u toe! Heeft u elders een zaal gereserveerd? Informeer eerst of u hier nog steeds terecht kunt. In de ruimte bij u op kantoor of bij de externe locatie dient 1,5 meter afstand gehouden te kunnen worden en de zaal moet goed geventileerd worden. 

Voor ieders veiligheid. Bekijk ook de meest recente regels op de website van de Rijksoverheid.

Klik hier voor ons cursusaanbod. 

 

Meer weten?

Sanne van der Poel

Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17

Sigrid Hoekzema

Onze corona-maatregelen bij fysieke trainingen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie
20-04-2021