Procesregisseur ziekteverzuim

Procesregisseur ziekteverzuim

20 uur (bij voorkeur verdeeld over vijf dagen)
Pagina afdrukken

Ben jij een enthousiaste en ervaren casemanager? Lijkt het je leuk om te werken voor het mkb waar jij echt het verschil kan maken in het begeleiden van ziekteverzuim? Ben je deeltijd beschikbaar voor 20 uur (bij voorkeur verdeeld over vijf dagen)? Dan hoor jij bij ons!
 

Jouw achtergrond

Buiten de kaders denken

Jij hebt ervaring als casemanager/verzuimmanager bij bijv. een grotere organisatie of bij een Arbodienst en je kan buiten de kaders denken. Je hebt HBO werk- en denkniveau met een aanvullende specialistische opleiding in verzuimbegeleiding. Het is een pré als je bekend bent met verzuimregistratiesystemen. 
 

Jouw rol bij ons

Adviseur van de MKB werkgever

Als procesregisseur ziekteverzuim ga je aan de slag voor de bij Auxilium aangesloten accountantskantoren en diverse mkb-ondernemingen. Je hebt contact met de werknemer en na de eerste verzuimweek, begeleid je de werkgever van A tot Z. Jij voert de regie. Je bent de sparringpartner van bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen. Natuurlijk kan je klankborden met jouw direct leidinggevende Ilon Hemmelder. Uiteraard staan wij open voor inbreng van jouw eigen bedrijfsartsen en expertise deskundigen.

Je bent vasthoudend in het verkrijgen van de benodigde Poortwachter documenten of de documenten die door de werkgever nog niet zijn toegevoegd aan het re-integratiedossier. Een degelijke verslaglegging en goede dossieropbouw is een belangrijk onderdeel van jouw functie.

Zelfstandigheid

Jouw rol is heel zelfstandig, maar je hebt ook directe collega’s die jou kunnen bijstaan, ook als het verzuimdossier een meer juridische aanpak nodig heeft. Je hebt ideeën, deelt deze en je bent niet bang om initiatief te tonen. Je bent de spits in ons team!

Je bent proactief en voert doortastende gesprekken, waarbij je vanuit jouw kennis en ervaring niet bang bent om jouw mening te delen over de uitvoering van het Poortwachter proces. Je bezoekt (nieuwe) werkgevers zodat je nog meer verbonden raakt met de werkgever of nieuwe cliënten binnenbrengt. Auxilium is er voor de cliënt en biedt maatwerk in plaats van standaard proceswerk. Je bent resultaatgericht en je bent gewend om met (commerciële) doelstellingen te werken.

Werk- en privé balans

In overleg kan je de werkuren per dag flexibel indelen. Ook de werklocatie (thuiswerken) is bespreekbaar. Je vindt het niet erg om buiten de werkkaders af en toe bereikbaar te zijn.
 

Wij maken graag kennis met jou!

Auxilium Adviesgroep is een leuke club mensen met een trouw ledenbestand van ongeveer 400 accountantskantoren en hun mkb-cliënten. De contacten met de leden en hun cliënten zijn warm en prettig. De verzuimcliënten zijn zeer divers. Van het accountantskantoor tot de kapsalon op de hoek. Allemaal vertrouwend op jouw expertise.
 
Wij bieden jou een fijne werkomgeving met collega’s en veel zelfstandigheid binnen de doelstellingen. Daarnaast biedt Auxilium Adviesgroep een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket. Ook vinden wij het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen door middel van opleiding. Zo hopen wij jou voor langere termijn te kunnen blijven binden en boeien, en daar doen wij ons best voor.
 

Pas jij in ons plaatje?

Neem dan contact op met Ilon Hemmelder op (06 - 4082 0954) of stuur jouw c.v. met motivatie naar i.hemmelder@auxiliumadviesgroep.nl

Auxilium is een serviceorganisatie die gericht is op de kleine en middelgrote accountantskantoren in het mkb. Wij zijn specialisten in accountancy, belastingadvies, pensioen, estate planning,  juridisch advies, financieringsadvies, bedrijfsadvies, familie- en erfrecht, advies rondom huwen en scheiden, personeel en organisatie, salarisverwerking en permanente educatie. Lees hier meer. 


Deze vacature delen? Klik op de afbeelding en download de vacature. 
 

Bekijk alle blogs

Meer weten?

Ilon Hemmelder

Procesregisseur ziekteverzuim

personeelsadviseur | verzuimmanager

i.hemmelder@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • personeelsmanagement
  • arbeidsrecht
  • sociaal zekerheidsrecht
  • arbeidsomstandigheden
  • verzuimmanagement
  • cao recht
31-01-2022