Samenwerking met DOCCO IT

Samenwerking met DOCCO IT

Schoenmaker blijf bij je leest; samenwerking met IT specialist
Pagina afdrukken
Auxilium Adviesgroep BV biedt in samenwerking met DOCCO een breed palet aan IT-diensten aan aangesloten kantoren. Een efficiënte en optimale inzet van IT wordt voor accountantskantoren steeds belangrijker. Het adviesbureau DOCCO beschikt over kennis van actuele (IT) vraagstukken.
 
De ontwikkelingen op IT-vlak stapelen zich op, maar accountantskantoren weten hier niet altijd even goed mee om te gaan. John Weerdenburg, directeur bij Auxilium Adviesgroep licht toe: “Kantoren komen steeds vaker met IT-vragen naar ons toe. Ze zijn op zoek naar ondersteuning en hebben behoefte aan een sparringpartner. Door samenwerking met DOCCO kunnen we hierin voorzien.” In de afgelopen jaren is DOCCO uitgegroeid tot een toonaangevend onafhankelijk IT-adviesbureau waarbij innovatie en slagkracht hand in hand gaan. DOCCO is gestart in 2013 en werkt met adviseurs die allen een achtergrond in de accountancy kennen. De kracht van DOCCO is, dat zij tussen de IT-leveranciers en accountantskantoren instaat waardoor zij snel kan schakelen en weet wat er bij beide partijen speelt.
 
Door de ontwikkelingen op IT-vlak van de afgelopen jaren is ook de dienstverlening van DOCCO aan het verschuiven. Dirk Kreijkes, directeur bij DOCCO legt uit: “In de beginperiode ondersteunden we kantoren vooral bij implementatietrajecten. Nu zie je een tendens ontstaan dat kantoren vaker een beroep op ons doen op het gebied van strategievorming en advisering. Kantoren vinden het prettig te kunnen sparren met een innovatieve partij die in de verschillende trajecten ook nog eens outside-the-box aanpak hanteert.”

De samenwerking is voor beide partijen interessant. Naast de uitbreiding van de dienstverlening voor Auxilium Adviesgroep betekent het ook, dat aangesloten kantoren sneller - tegen gunstige voorwaarden - kunnen schakelen en beter kunnen anticiperen op de ontwikkelingen die de komende jaren op ons af gaan komen. DOCCO verzorgt in 2021 diverse trainingen voor ons, maar begeleiden kantoren ook op diverse andere gebieden.
 

Voordeel voor Auxilium leden: ICT-advies en meer

DOCCO heeft ruime ervaring met het ondersteunen van accountantskantoren op het gebied van IT en Verandermanagement. Auxilium leden krijgen korting bij ICT-advies en begeleiding (m.u.v. softwareconsultancy). 

Uw kantoor kan op meerdere vlakken worden begeleid (voor uitleg van de onderdelen, kijk op het klantportaal DOCCO IT en dan sub DOCCO ICT advies en meer):
 • QuickScan van procesoptimalisatie binnen uw kantoor
 • Begeleiding bij het kiezen van nieuwe software 
 • Advies en begeleiding bij overgang naar de Cloud 
 • Hulp bij heroverweging van het complete softwarelandschap
 • Digitaal ondertekenen 

Andere zaken waar DOCCO uw kantoor o.a. mee kan ondersteunen: 
 • Hulp bij IT-strategie kantoor 
 • Projectmanagement/leiding 
 • Programma van eisen opstellen 
 • Hulp bij standaardisatie als UBL en SBR 
 • Implementatie branchesoftware zoals AFAS, Caseware, Unit4, Visma, Pinkweb, Simplicate
 • Review van contracten 
 • Second opinion op eigen plannen 
 • Hulp rond beveiliging- en privacyvraagstukken 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunnen Auxilium leden rechtstreeks contact opnemen met Yvonne Welding van den Berg. Zij is te bereiken via yvonne@docco.nl en 0318-830376.
 

Over DOCCO

DOCCO is een toonaangevend IT-advies en innovatiebureau met maar één focus: de markt van accountants- en administratiekantoren. Als geen ander is zij op de hoogte van IT-ontwikkelingen in deze markt. Alle topadviseurs hebben gewerkt in de accountancypraktijk, zijn onafhankelijk van leveranciers en hanteren een outside-the-box werkaanpak. Impactvolle IT-projecten verdienen een integrale aanpak. Een blik die verder gaat dan techniek alleen! Met aandacht voor proces (optimalisatie) en bovenal aandacht voor de medewerker. Pas dan sorteer je effect. Door aspecten uit de veranderkunde toe te voegen aan IT-projectmanagement weet DOCCO als geen ander mensen mee te nemen in (IT) transities!

Meer weten?

Sigrid Hoekzema

Samenwerking met DOCCO IT

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
 • marketing & communicatie

Sanne van der Poel

Samenwerking met DOCCO IT

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
15-06-2021