Vanaf 1 oktober moeten uitgestelde belastingen worden terugbetaald, en nu?

Vanaf 1 oktober moeten uitgestelde belastingen worden terugbetaald, en nu?

mr. Petra de Rijk geeft tips en adviezen tijdens gratis webinar van MKB-Nederland en VNO-NCW op 29 september van 15.30 uur tot 16.30 uur
Pagina afdrukken
Tijdens de coronacrisis hebben 279.000 ondernemers gebruikgemaakt van de mogelijkheid belastinguitstel aan te vragen. Vanaf 1 oktober 2022 begint het terugbetalen van deze uitgestelde belastingen. Ondernemers hebben hier  60 maanden de tijd voor. Dit heeft groot effect op de bedrijfsvoering. 

Daarom organiseren MKB-Nederland en VNO-NCW op 29 september van 15.30 uur tot 16.30 uur een gratis webinar over het terugbetalen van uitgestelde belastingen.  

Mr. Petra de Rijk, onze jurist, vertelt in het webinar over het voorkomen van aansprakelijkheid met het privévermogen van de MKB-bestuurder bij een dreigend faillissement. Ze geeft tips om het risico hierop zoveel mogelijk te beperken. Een dreigend faillissement is wat een aantal ondernemers ongetwijfeld boven het hoofd hangt nu de uitgestelde belastingen betaald moeten worden. 
 
Sprekers tijdens het webinar
Annet A.P. Houwaart-Nonhof AA – senior adviseur MKB (NBA) 
Frits Gill – landelijk vaktechnisch coördinator invordering (Belastingdienst) 
Mr. Petra de Rijk – bedrijfsjurist (Auxilium Adviesgroep) 

Dit webinar is bedoeld voor ondernemers die zich goed willen voorbereiden op het terugbetalen van uitgestelde belastingen. 


Inschrijven?

Via de oranje button komt u op ondernemen.nl; daar schrijft u in via de oranje button onderaan.  


 

Meer weten over bestuurdersaansprakelijkheid?

Meer weten over WBTR en bestuurdersaansprakelijkheid? Volg de update juridisch
Bekijk alle blogs
01-09-2022
Bijblijven in vaktechniek? In de update accountancy najaar de laatste actualiteit rond de toetsingen en Wwft. Verder significante aangelegenheden in de praktijk en meer! Bekijk de data & locaties: ook bij u in de buurt. Lees meer