Korting voor Auxilium leden op jaarlicentie Omniplan Adviesplanner

Korting voor Auxilium leden op jaarlicentie Omniplan Adviesplanner

Leden van Auxilium krijgen een korting van € 500 op de jaarlicentie van de Omniplan Adviesplanner. In plaats van € 2.195 betalen zij € 1.695 excl. BTW. Omniplan biedt producten aan op het gebied van financieel advies ten behoeve van diverse financiële instellingen en adviseurs waaronder ook accountants.
Pagina afdrukken
De Adviesplanner is een online programma waarin u inkomens- of vermogensplanningen kunt maken. Het stelt u in staat een totaal financieel beeld te creëren en op specifieke vragen van uw cliënt in te gaan. Denk hierbij aan de aankoop van een nieuwe woning, vragen rondom het pensioen en de situatie na overlijden of arbeidsongeschiktheid. De rapportage kunt u eenvoudig dupliceren of updaten. Omniplan biedt zowel telefonische als online support. Leden van Auxilium hebben daarnaast ook de Auxilium helpdesk achter de hand van onze eigen financieel planners. Samen met uw kennis en kunde zijn alle ingrediënten aanwezig om uw cliënten van een optimaal advies te voorzien! Meer over de Adviesplanner leest u hier. 

 
Kunt u niet wachten en wilt u al aan de slag met de Omniplan Adviesplanner? Klik hier om het aanmeldingsformulier te openen.  Wilt u dit formulier na invullen mailen aan de afdeling communicatie. Wij zorgen dan dat uw licentie tegen de gereduceerde prijs wordt gefactureerd.

U kunt ook een gratis proeflicentie voor 1 maand aanvragen, klik hier voor het aanmeldingsformulier. Wilt u dit formulier na invullen mailen aan de afdeling communicatie dan zorgen wij dat u de proeflicentie ontvangt. 

Auxilium leden vinden deze formulieren ook op ons klantportaal. 
Bekijk alle blogs

Meer weten?

Mariëtte Elling CFP® RFEA

Korting voor Auxilium leden op jaarlicentie Omniplan Adviesplanner

financieel planner

m.elling@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • financiële planning
  • oudedagsvoorzieningen
  • echtscheiding
  • pensioen in eigen beheer
30-10-2019