mr. Maartje Mathijsen-Molenkamp

mr. Maartje Mathijsen-Molenkamp

Het liefst altijd samen tot een duurzame oplossing komen!

mr. Maartje Mathijsen-Molenkamp
mr. Maartje Mathijsen-Molenkamp estate planner | advocaat Expertise: echtscheiding successierecht familie- en erfrecht complexe nalatenschappen huwelijksvermogensrecht erfbelasting schenkingen

"Ik streef er naar voor mijn cliënten het beste en meest duurzame resultaat te behalen. Zo staat bij een optimaal estate planningsadvies niet alleen de fiscaliteit centraal maar gaat het om de juiste (juridische) vertaling van de wensen van een cliënt.
Bij (familie)conflicten probeer ik waar mogelijk altijd eerst samen met de cliënt te beoordelen of een oplossing in overleg met de andere partij tot de mogelijkheden behoort. Door op zoek te gaan naar wederzijdse belangen en de ‘angel’ uit een conflict te halen, kunnen tijdrovende, kostbare en  emotionele procedures regelmatig worden voorkomen. Als het echter toch niet mogelijk blijkt tot een gezamenlijke oplossing te komen, zet ik mij uiteraard voor 100% in om in een procedure alsnog het beste resultaat te behalen."

Maartje is sinds 1 maart 2019 als zelfstandig advocaat en estate planner verbonden aan Auxilium en is op dinsdag en vrijdag aanwezig. Maartje kan u ook als zelfstandig advocaat van dienst zijn bij te voeren erfrecht en/of echtscheidingsprocedures.  

Meer weten over wat Maartje voor u kan betekenen? Klik hier

Onze medewerkers

› Alle medewerkers
› Alle medewerkers
 • Marieke Bos

  Marieke Bos

  medewerker financiële administratie

  Samen de schouders eronder!

 • mr. Petra de Rijk

  mr. Petra de Rijk

  jurist

  Een tevreden klant geeft mij voldoening.

 • Igo Galama MBA

  Igo Galama MBA

  financieringsadviseur

  Uw sparringspartner bij financieringsvraagstukken

› Alle medewerkers