Auxilium Modellenbibliotheek

Auxilium Modellenbibliotheek

Vaktechnische modellen zonder veel rompslomp!

Pagina afdrukken
Een MKB accountantskantoor moet kunnen beschikken over een praktische en actuele modellenbibliotheek. Het is een belangrijke voorwaarde voor de juiste invulling van het kwaliteitssysteem. De vaktechnische modellen dienen de normen van de NBA te volgen én ze moeten eenvoudig implementeerbaar zijn. De modellenbibliotheek van Auxilium Adviesgroep voldoet aan deze eisen.
 

Aansluiting bij uw adviespraktijk

Ons doel is zoveel mogelijk bij uw praktijk aan te sluiten. Zo zijn er speciale verkorte handboeken voor een eenpitter (zie inhoudsopgave: sub kantoorhandboeken), maar ook voor een grotere adviespraktijk zijn er op maat gemaakte handboeken. Deze handboeken zijn eenvoudig aan te passen naar uw eigen kantooromgeving. Onze modellen zijn in Word tekst of Excel format opgesteld en kunnen nadat u ze binnen uw eigen omgeving heeft opgeslagen, eenvoudig naar uw eigen wens aanpassen. In onze modellenbibliotheek vindt u werkprogramma’s, checklisten, standaard dossierindelingen (samenstellen en beoordelen) en tal van voorbeeldbrieven en -verklaringen. ​De voorbeelden van kantoorhandboeken zijn geschikt voor vergunning en niet-vergunning kantoren.

Veel accountantskantoren werken al jaren met onze modellenbibliotheek en zijn daar tevreden over. Onze modellen zijn via een gebruikersnaam en wachtwoord beschikbaar binnen de beveiligde omgeving van Auxilium en worden door onze adviseurs actueel gehouden. U heeft dus geen aanvullende kosten voor automatisering en onderhoud. U kunt er op vertrouwen dat u beschikt over de meest actuele informatie.

 

De kenmerken van onze modellen:

  • Voldoen aan de normen van de NBA én de Raad voor Toezicht
  • Voornamelijk opgesteld in Word en Excel
  • Het kantoorhandboek is eenvoudig op maat te maken
  • Geen aanvullende kosten voor automatisering (licenties) én onderhoud 
  • ​Actueel en gericht op MKB adviespraktijk

Bent u benieuwd over welke modellen wij beschikken, klik dan hier voor de inhoudsopgave. 
 

Werkprogramma's samenstellen​

Via de software leveranciers Infine Software B.V., Unit-4 Bedrijfssoftware, PM-report en MLE is ons werkprogramma samenstellingsopdracht digitaal beschikbaar. Door gebruik te maken van dit werkprogramma bent u in staat nog effectiever en efficiënter uw samenstellingsopdrachten te plannen, uit te voeren en af te ronden. Bij de diverse leveranciers kunt u informatie krijgen over de afnamekosten, die zijn niet bij het Auxilium lidmaatschap inbegrepen.

 

Heeft u belangstelling voor het dienstenpakket van Auxilium dan kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie. Voor inhoudelijke informatie over de modellenbibliotheek kunt u ook  contact opnemen met onze adviseurs van Accountancy via het algemene nummer 033 433 72 17.