Auxilium Modellenbibliotheek

Auxilium Modellenbibliotheek

Vaktechnische modellen zonder veel rompslomp!

Pagina afdrukken
Een mkb-accountantskantoor moet beschikken over een praktische en actuele modellenbibliotheek. Het is een belangrijke voorwaarde voor de juiste invulling van het kwaliteitssysteem. De vaktechnische modellen dienen de normen van de NBA te volgen én ze moeten eenvoudig implementeerbaar zijn. De modellenbibliotheek van Auxilium Adviesgroep voldoet aan deze eisen. 
 

Onze modellen: direct aansluiting bij uw adviespraktijk

Ons doel is zoveel mogelijk bij uw praktijk aan te sluiten. Zo zijn er speciale verkorte handboeken voor een eenpitter, maar ook voor een grotere adviespraktijk zijn er op maat gemaakte handboeken. Deze handboeken zijn eenvoudig aan te passen naar uw eigen kantooromgeving. Onze modellen zijn in Word tekst of Excel format opgesteld en kunnen nadat u ze binnen uw eigen omgeving heeft opgeslagen, eenvoudig naar uw eigen wens aanpassen. In onze modellenbibliotheek vindt u werkprogramma’s, checklisten, standaard dossierindelingen (samenstellen en beoordelen) en voorbeeldbrieven en -verklaringen. ​De voorbeelden van kantoorhandboeken zijn geschikt voor vergunning en niet-vergunning kantoren.

Onze modellen maken onderdeel uit van ons lidmaatschap. Ze zijn met een gebruikersnaam (uw e-mailadres) en wachtwoord beschikbaar binnen de beveiligde omgeving van Auxilium (mijnauxilium.nl) en worden door onze adviseurs actueel gehouden. 

 

De kenmerken van onze modellen:

  • Voldoen aan de normen van de NBA én de Raad voor Toezicht
  • Voornamelijk opgesteld in Word en Excel
  • Het kantoorhandboek is eenvoudig op maat te maken
  • Geen aanvullende kosten voor automatisering (licenties) én onderhoud 
  • ​Actueel en gericht op mkb-adviespraktijk

  

Werkprogramma's samenstellen​

Voor een goede aansluiting bij de praktijk werken wij samen met de volgende leveranciers voor werkprogramma's: Infine Software, Accountancy Gemak, Dapas Software, MLE, Pinkweb applications, Pro Management software en Grub. Door gebruik te maken van deze werkprogramma's bent u in staat nog effectiever en efficiënter uw samenstellingsopdrachten te plannen, uit te voeren en af te ronden. Bij de diverse leveranciers kunt u informatie krijgen over de afnamekosten, die zijn niet bij het Auxilium lidmaatschap inbegrepen.

 

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor het lidmaatschap van Auxilium dan kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie of hier een digitaal informatiepakket opvragen. 
Voor inhoudelijke informatie over de modellenbibliotheek kunt u contact opnemen met onze adviseurs van Accountancy via het algemene nummer 033 433 72 17.