Aan de slag met uw kantoor

Aan de slag met uw kantoor

Pagina afdrukken

Naast kwalitatief en vakinhoudelijk ontwikkelen kunt u met uw kantoor ook strategisch aan de slag gaan. Zet een duidelijke stip op de horizon en werk hier als team gericht naar toe. Auxilium ondersteunt u in dit proces en draagt met haar ervaring bij aan een objectief en realistisch beeld van de sector. Daarbij zijn er volop ontwikkelingen en kansen die u kunt benutten om uw kantoor de goede richting op te krijgen!
 

Inzicht vergaren in de huidige situatie

Om een strategie neer te kunnen zetten zijn verschillende mogelijkheden om inzicht te vergaren. U kunt kijken naar de tevredenheid van klanten en medewerkers. U kunt kijken naar de markt, naar uw huidige verdienmodel, naar competenties en mogelijkheden van uw collega’s. Waar ligt de kracht van uw organisatie en waar de zwaktes?
 

Visie ontwikkelen

Aan de hand van het vergaarde inzicht, uw marktvisie en de competenties binnen uw kantoor zet u een stip op de horizon. Dit doet u voor zowel uw interne organisatie als ook voor uw communicatie richting de klanten. Beschrijf hoe u zou willen werken, maar ook hoe uw toekomstige klantengroep eruit moet zien. Gaat u met externe partijen samenwerken of intern de nodige verbeteringen doorvoeren?
 

Actieplannen maken

Ga aan de slag met concreet geformuleerde actieplannen. Richt u op bepaald type klanten, ga voor een rendementsverbetering of implementeer een nieuwe manier van werken. Benut uw kansen en dek uw risico’s af. Zorg ook voor een positieve werksfeer onder medewerkers en pols zo nu en dan de tevredenheid bij uw klanten. Al deze invalshoeken kunnen in uw actieplan staan. Door bewust acties te benoemen kunt u prioriteren en afwegen waar u en uw collega’s de komende tijd mee aan de slag gaan. Niet alleen ontwikkeling zal een resultaat zijn, maar ook focus en plezier!

Heeft u interesse? Een strategisch adviestraject doorloopt vaste stappen, maar iets zeggen over tijdslijnen en kosten betekent vrijwel altijd maatwerk. U kunt meer informatie opvragen bij onze collega Marc Weerdenburg.

Meer weten?

Marc Weerdenburg

Aan de slag met uw kantoor

bedrijfsadviseur

m.weerdenburg@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • bedrijfsanalyse
  • strategisch management
  • verander management