Advies op maat

Advies op maat

Uw klant is het meest gebaat bij een goed advies

Pagina afdrukken
Uw klant vertrouwt op u voor een goed advies, maar verwacht niet altijd dat u overal een antwoord op heeft. Het getuigt daarom van kracht om - bij vragen waar nu net niet uw expertise ligt - de juiste expert in te schakelen. Soms is een vraag niet binnen enkele minuten op te lossen of betreft het een groter project. Ook in deze gevallen denken wij graag met u mee. In principe loopt het traject geheel via u; wij zijn geen schakel tussen u en uw klant.

In sommige gevallen kan dit echter wel noodzakelijk zijn. Welke aanpak wenselijk is, spreken wij graag vooraf met u door. Dit geldt uiteraard ook voor de financiële afspraken, want niets is zo vervelend als onplezierige verrassingen aan het einde van een traject. Als lid van Auxilium heeft u in ieder geval het voordeel van een gereduceerd uurtarief van onze specialisten. 
 

Reiskosten?

Steeds meer kantoren maken gebruik van de adviesdiensten van Auxilium. Vaak zijn dit trajecten waarbij de cliënt nauw betrokken is. Denkt u aan bedrijfsoverdracht, financieringsvraagstukken, inkomensplanning, estate planning en advisering rondom personeel zoals ontslagzaken en ziekteverzuim. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen adviseren is het goed om als cliënt, accountant en adviseur aan tafel te zitten. Geen probleem, onze adviseurs komen door het hele land. Maar hoe zit het ook al weer met de reiskosten?

Voor een bezoek aan een kantoor of cliënt brengen wij reistijd in rekening tegen de helft van het reguliere uurtarief. Daarnaast rekenen wij € 0,30 p/km. Alle bedragen zijn exclusief BTW. In gesprekken met onze leden merken wij dat deze reiskosten soms een drempel kunnen opwerpen.

Om hieraan tegemoet te komen kunnen we in overleg proberen om op dezelfde dag meer afspraken in de regio te maken. Dat kan met cliënten van andere kantoren zijn, maar wellicht kunt u ook zelf meerdere cliënten op één dag inplannen. Denkt u bijvoorbeeld aan de pensioenadviesgesprekken met de DGA. En, voor langdurige adviestrajecten kunnen altijd afspraken worden gemaakt. Vraag er naar bij uw adviseur. Met een beetje flexibiliteit en goede wil van beide kanten kunnen we zo de reiskosten voor uw cliënt wellicht beperken.

Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om in Leusden af te spreken. Wij hebben een spreekkamer beschikbaar. Daar kunt u ook kosteloos gebruik van maken als u een afspraak hebt met een (potentiële) cliënt zonder dat daarbij een adviseur van Auxilium aanwezig is. Even een belletje naar het secretariaat is voldoende en de koffie staat klaar!