Annuleren of verzetten van een cursus

Annuleren of verzetten van een cursus

Pagina afdrukken

Cursussen met open inschrijving: u bent verhinderd? 

Bel ons!

Als u niet naar de cursus komt, dan horen wij dit graag zo snel mogelijk. En uiteraard voor de cursus begint. Bel hiervoor ons secretariaat op 033 433 72 17. 
 

Een collega neemt uw plaats over?

Komt er een collega in uw plaats? Dat is prima. Laat het ons weten zodat de juiste persoon een deelnamebewijs krijgt. Voor de omzetting rekenen wij € 25 op de cursusprijs. 
 

Annuleren

Als er niemand in uw plaats komt, rekenen wij kosten. Deze zijn:

  • Tot 6 weken voor de cursusdatum: € 25
  • Tussen de 6 en 2 weken voor de cursusdatum: 50% van het cursusbedrag
  • Binnen 2 weken voor de cursusdatum: het volledige cursusbedrag
     

Te weinig deelnemers bij cursus open inschrijving 

Als er weinig deelnemers zijn, gaat een cursus niet door. We begrijpen dat dit vervelend is, maar interactie tussen deelnemers is belangrijk bij een cursus. Meestal is er een alternatief: we verplaatsen de cursusdatum of er is nog een andere locatie ingepland. Dan kan dit een oplossing zijn. Wij overleggen altijd met u. 
 

Verzetten of annuleren incompanycursus

Wilt u de incompanycursus verzetten?

Een cursus bij u op kantoor organiseren is heel praktisch. Maar wat als er 4 van de 8 collega's ziek zijn? Bel met ons team van de afdeling marketing en communicatie op 033 433 72 17. Zij plannen met u een nieuwe datum. Dit doen wij zonder extra kosten.

Wilt u de incompanycursus annuleren?

U wilt de incompanycursus niet verzetten maar annuleren? Bel met ons team van de afdeling marketing en communicatie op 033 433 72 17.
Bij annuleren rekenen wij tot zes weken voor de cursusdatum geen kosten. Bij annulering tussen twee en zes weken voor  de cursusdatum factureren wij 25% van de cursusprijs.  Bij annulering binnen twee weken voor de cursusdatum factureren wij 50% van de cursusprijs.

Naar ons cursusaanbod