Auxilium Adviesgroep 15 jaar Jubileumpagina

Auxilium Adviesgroep 15 jaar Jubileumpagina

Pagina afdrukken

15-jarig jubileum Auxilium Adviesgroep

Auxilium Adviesgroep,  serviceorganisatie voor de mkb-accountant viert op 24 oktober 2021 haar 15-jarig bestaan. In vijftien jaar is Auxilium gegroeid naar een team met 25 medewerkers en maken bijna 400 accountantskantoren gebruik van het Auxilium lidmaatschap. Het jubileumjaar werd op vrijdag 22 oktober 2021 feestelijk afgetrapt met het eigen team. 2022 staat in het teken van onze inzamelingsactie voor KWF. 

Onze inzamelingsacties:
Op 22 september organiseerden wij een workshop Wwft voor KWF. Het inschrijfgeld van de deelnemers voor de cursus (circa € 2100) ging rechtstreeks naar het KWF.
Op 6 mei 2022 organiseerden wij een workshop Wwft voor KWF. Het inschrijfgeld van de deelnemers voor de cursus (bijna € 2000) ging rechtstreeks naar het KWF.
Op 24 juni  2022 verzorgde Wouter Parent (van samenwerkingspartner WeSecureIT) kosteloos een online workshop over cybercrime voor het KWF.  Het inschrijfgeld van de deelnemers voor de cursus (bijna € 600) ging rechtstreeks naar het KWF.

Op 22 september 2022 staat een goede doelen actie voor de leden van Auxilium op de agenda: De Auxilium Walk. Deze actie stond gepland op 19 mei, maar is geannuleerd vanwege het slechte weer.


Hoe is het allemaal begonnen?

John Weerderburg AA opent in oktober 2006 de deuren van Auxilium Adviesgroep aan de Plesmanstraat in Leusden. Al snel breidde zich dit uit tot 'de club van 5': John Weerdenburg AA , Anja van Maurik FFP, mr. Ben van den Wijngaart RB, Jerrel Santoe en Marieke Bos. Januari 2007 verhuist Auxilium naar een bovenverdieping in een kantoorpand aan de Zwarteweg Leusden. Op zoek naar cursusruimte werd in de zomer van 2011 het pand aan de Philipstraat 3 in Leusden in gebruik genomen, eerst met één vleugel op de eerste verdieping, later wordt ook de befaamde zuid-as in gebruik genomen. Deze extra vleugel geeft de mogelijkheid twee cursuszalen in te richten. Bekijk hier beeldmateriaal van 15 jaar Auxilium
  

Persbericht/interview 

Interview met John Weerdenburg en Marco Kastelein | directie Auxilium Adviesgroep
Lees hier het persbericht/interview.   

Aftrap 15 jaar Auxilium - eigen team

Het team trapte het jubileumjaar af op vrijdag 22 oktober 2021 in Bunschoten-Spakenburg.
Klik hier of op de rechter afbeelding voor het korte filmpje van deze dag (1.16 min) . 

    
 

Auxilium trakteert de medewerkers

In het weekend van 20 mei 2022 ging het hele team van Auxilium richting Barcelona en Girona. Benieuwd naar onze citytrip?
 

Het cadeau van de medewerkers aan de directie


 
 

15 jaar Auxilium - 15 jaar samenwerking

Wij zijn in 2006 van start gegaan met 11 aangesloten kantoren. We stelden hen een aantal vragen over onze samenwerking. Klik op één van de logo's en lees het interview!