Auxilium e-learning cursussen

Auxilium e-learning cursussen

Hoe werkt het?
Pagina afdrukken
Sinds 2015 biedt Auxilium e-learning cursussen aan als uitbreiding op het bestaande aanbod. Een e-learning cursus is nooit een vervanging voor de cursussen die wij op locatie aanbieden, want een deel van het leerrendement van onze praktijkgerichte cursussen zit in het delen van de ervaringen van de deelnemers. Echter, sommige onderwerpen lenen zich goed voor een e-learning en is een goede aanvulling op het PE-aanbod en kan soms als goede voorbereiding dienen om een verdiepingscursus te volgen. De e-learningomgeving werkt het beste in Google Chrome of Internet Explorer. 
 

Profiel aanmaken

Hier vindt u ons aanbod e-learningcursussen. Als u nog niet eerder een e-learning heeft gevolgd, maakt u eenmalig een profiel aan zodat een volgende keer direct kunt inloggen. Het NAW-profiel is ook de basis voor uw certificaat en de factuur. Zorg dus dat deze gegevens volledig zijn.
 

Betalen

U betaalt een e-learning via Ideal. De prijs is exclusief btw. Het basis pakket bestaat uit één e-learning ter waarde van € 70.  U kunt daarnaast kiezen om meerdere e-learning cursussen af te nemen. Vanaf 4 e-learning cursussen is er een kortingsstaffel van toepassing. Het extra pakket bestaat uit 4 e-learning cursussen (€ 265) en het plus pakket uit 8 e-learning cursussen (€ 495). U kunt het pakket van uw keuze kiezen in de e-learning omgeving.  
 

E-learningpakketten voor medewerkers

U kunt voor uw kantoor een pakket aanschaffen en collega's uitnodigen een e-learning te maken. Het basis pakket bestaat uit één e-learning.  U kunt daarnaast kiezen om meerdere e-learning cursussen af te nemen. Vanaf 4 e-learning cursussen is er een kortingsstaffel van toepassing. Het extra pakket bestaat uit 4 e-learning cursussen (€ 265) en het plus pakket uit 8 e-learning cursussen (€ 495). U kunt het pakket van uw keuze kiezen in de e-learning omgeving.  

U gaat eerst naar de homepage van ons e-learningaanbod. En kiest de e-learning die u wilt aanbieden aan de medewerker(s). Vervolgens klikt u op de oranje button met 'naar onze e-learning site'. U komt nu op het inlogscherm. U kunt nu registeren (eenmalig) of als u dat al eerder heeft gedaan meteen inloggen. U komt via de keuze home op het overzicht met ons e-learning aanbod. Als u al credits heeft aangekocht dan ziet u in het blauwe blok  rechts het aantal beschikbare credits staan. Als u nog geen credits heeft aangeschaft dan kiest u in de grijze balk de optie 'koop credits'. Via i-deal kunt u credits aankopen. Deze verschijnen vervolgens in de blauwe button bij 'home'. 

Nadat u credits heeft aangeschaft gaat u naar de e-learning (via home: ons e-learningaanbod) waarvoor u een collega wilt uitnodigen en koopt deze voor deze persoon aan.  U klikt op het geel gearceerde icoontje van de e-learning van uw keuze.Daarna kiest u onderaan de optie in de blauwe button: schaf cursus aan. Daarna komt u in onderstaand scherm en kiest u rechtsboven de optie 'stuur een uitnodiging' (groen blok). 
U komt nu in onderstaand scherm. En vult de naam en e-mailadres in van de medewerker en plaatst een vinkje bij 2 credits schenken. Bij het blok instructie kunt u ook zelf tekst invullen. Daarna kiest u een verloopdatum. Binnen die tijd moet de e-learning gemaakt worden, klik nu op het blauwe blok: verstuur uitnodiging. Er verschijnt nu een scherm waarop u ziet aan wie de uitnodiging is verstuurd. U kunt deze stappen herhalen voor andere medewerkers indien u voldoende credits heeft aangeschaft. Daarvoor gaat u naar 'mijn cursussen' en klikt op het icoontje wat hieronder geel omcirkeld is. Let op dat u de juiste e-learning aankiest. Wilt u een cursus aankopen die u nog niet eerder heeft aangekocht, kies dan in de balk de optie 'beschikbare cursussen'.U komt dan weer in het scherm met de groene button met 'stuur een uitnodiging'.

LET OP: koopt u een e-learning pakket voor meerdere cursussen zodat u medewerkers kunt uitnodigen kosteloos een e-learning te maken? Indien u ook zelf een e-learning wilt maken vanuit dit pakket dan moet u zichzelf niet uitnodigen voor een cursus of uzelf credits schenken. Het systeem conflicteert hierop. U kunt als beheerder gewoon vanuit uw pakket een e-learning uitkiezen en deze maken, de credits worden dan van uw pakket afgehaald.
 

Heeft u via uw werkgever een uitnodiging ontvangen om een e-learning te maken?

Na inloggen komt u in uw persoonlijke e-learningomgeving. Bij 'mijn account' kunt u uw gegevens aanvullen zodat deze op de juiste manier worden vermeld op uw certificaat. Bij 'uitnodigingen' vindt u de e-learning die voor u is aangeschaft. U klikt op het 'oog icoontje' bij acties op het blauwe vinkje en u komt nu in de aangekochte e-learning. Als u op het blauwe vinkje klikt wordt deze groen en accepteert u de e-learning. Bij 'mijn cursussen' vindt u de e-learning die is aangekocht. Klik op het icoontje 'a4 met loepje' achter de aangekochte e-learning. U kunt nu de e-learning maken door de modules te bekijken en vervolgens de eindtest te maken. Wij adviseren u de cursusdocumenten op te slaan of uit te printen voor u de eindtest gaat maken. Bij een e-learning van 2 PE-uren krijgt u 8 meerkeuzevragen. Om te slagen moet u minimaal 6 vragen goed beantwoorden.  Is het de eerste keer niet gelukt dan krijgt u één herkansing. 
 

De e-learning werkwijze?

Onze e-learning cursussen bestaan uit lesstofmodules die gelezen moet worden. Op het moment dat u alle lesstof heeft gelezen en begrepen, kunt u de bijbehorende vragen maken. Bij een e-learning van 2 PE-uren krijgt u 8 meerkeuzevragen. Om te slagen moet u minimaal 6 vragen goed beantwoorden.  Is het de eerste keer niet gelukt dan krijgt u één herkansing. 
 

Uw profiel

In de e-learningomgeving komt u na inloggen in uw eigen bestelhistorie en NAW gegevens. Bij 'beschikbare cursussen' vindt u de cursussen die u nog niet heeft afgenomen of nog niet heeft afgesloten met een certificaat. Bij 'mijn cursussen' vindt u de cursussen die u heeft gevolgd (hoeft niet succesvol afgesloten te zijn). Bij 'afgeronde cursussen' de cursussen die u heeft afgesloten met een certificaat. Bij 'koop credits' kunt u credits aanschaffen, u wordt omgeleid naar een betaalmodule binnen iDEAL. Bij 'mijn account' kunt uw gegevens invullen ten behoeve van het certificaat en de factuur. Het onderdeel 'uitnodigingen' is voor organisaties die credits aanschaffen voor medewerkers. U vindt daar dan een uitnodiging voor een te volgen e-learning zonder dat u deze nog moet betalen.
 

Certificaat

Heeft u de e-learning met succes afgerond, dan kunt u direct het certificaat van deelname downloaden. Let op: dit is een pop-up venster. Indien u pop-ups niet toestaat dan kunt u het certificaat niet downloaden. Wilt u dit aanpassen? Klik hiervoor op het radartje rechtsboven in het scherm bij Internet Explorer/Chroom en kies 'internetopties', vervolgens 'privacy' en dan 'pop-upblokkering inschakelen' uitvinken of kijk bij de knop 'instellingen'. 
 

Factuur

Om de factuur te kunnen downloaden gaat u naar ‘mijn account’ in de balk rechts bovenaan. U komt nu op het scherm waar uw persoonlijke gegevens staan. Zorg dat alle velden goed ingevuld staan zoals u deze terug wilt zien op de factuur. Sla deze gegevens op. En kies vervolgens ‘bestelgeschiedenis’ (staat naast ‘mijn account‘). U ziet nu uw aankopen, onder totale bestelling ziet u een rode icoon (Adobe PDF reader). Klik hier 1 keer op, de factuur wordt gedownload en kunt u vervolgens printen of elders opslaan.
 

Puntenregistratie

Het registeren van de PE-punten (NBA) van een e-learning gaat als volgt. Na het met goed gevolg (6 van de 8 vragen goed) afsluiten van de e-learning print u het certificaat uit. Vervolgens logt u in op mijn NBA. U zoekt bij de verschillende educatievormen op 'e-learning' en vervolgens kiest u 'Auxilium Adviesgroep'. U ziet nu de diverse e-learningen met CRS nummer. U kiest de juiste e-learning. Let op, het certificaat dient u te bewaren zodat u kunt aantonen dat u de e-learning met goed gevolg heeft afgesloten. U ontvangt voor de gevolgde e-learningen namelijk geen PE-verklaring vanuit Auxilium.

Registratie RB. Indien er voor de gevolgde e-learning RB punten zijn toegekend dan gaat de registratie als volgt. Na goed gevolg (6 van de 8 vragen goed) afsluiten van de e-learning, stuurt u een mail aan de afdeling communicatie waarin u aangeeft welke e-learning u heeft gevolgd. Auxilium zorgt dat de RB punten voor u worden geregistreerd bij het RB.

Meer weten?

Sigrid Hoekzema

Auxilium e-learning cursussen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie

Sanne van der Poel

Auxilium e-learning cursussen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17

Roelie Jeurissen

Auxilium e-learning cursussen

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie