Auxilium specials

Auxilium specials

Bijzondere arrangementen, maar altijd met de bekende kwaliteit

Pagina afdrukken
Auxilium heeft een uitgebreid cursusaanbod. De insteek bij onze cursussen is om u op de hoogte te houden van de actuele ontwikkelingen voor uw adviespraktijk of uw kennis op het gebied van bepaalde onderwerpen te verdiepen. Nieuwe wet- en regelgeving en verplichte onderwerpen vanuit de beroepsgroep(en) worden - waar mogelijk - door ons opgepakt en aangeboden. Zo door de jaren heen hebben wij een cursusprogramma ontwikkeld waar trouwe leden en/of cursusdeelnemers op kunnen vertrouwen. Bekende en actuele onderwerpen in een reguliere cursus of net iets anders. Zo hebben wij typische Auxilium cursussen die wij graag onder uw aandacht brengen.
 

Updates

Altijd op de hoogte blijven van de actualiteiten in uw vakgebied? Volg dan de Auxilium Updates. Vier maal per jaar bieden wij updates aan op de vakgebieden accountancy, pensioen & financiële planning en fiscaal. Tijdens deze updates staan de actuele ontwikkelingen centraal. Bij deze updates wordt een diner aangeboden waardoor u in de gelegenheid wordt gesteld om nog na te praten met de docent en/of collega’s. Wij bieden deze updates aan op circa 18 locaties door heel Nederland. Kortom een ideale manier om bij te blijven. Als u alle updates volgt, bent u verzekerd van 20 PE-uren.
 

PE dagen buitenland

In 2009 is Auxilium gestart met het initiatief om PE-cursussen aan te bieden in het buitenland. Een mooie combinatie van kennis vergaren (15 PE-uren), met collega’s bijpraten en steden te (her)ontdekken. Inmiddels hebben wij een trouwe schare deelnemers en zijn o.a. Rome, Madrid, Lissabon, Istanbul, Sicilië, Sevilla, Brugge en Dublin bezocht. In het najaar van 2017 bezochten wij Valencia en Milaan/Monza. Benieuwd hoe eerdere deelnemers deze buitenland PE dagen hebben ervaren? Klik hier om het verhaal van Kees van den Broek RA te lezen. 
 

PE dagen binnenland

Voor iedereen die liever ineens 14 studie uren behaalt dan enkele losse cursussen door het jaar heen, heeft Auxilium de PE dagen binnenland. Er wordt een actueel programma samengesteld over twee dagen. De eerste dag heeft een avondprogramma. Omdat bij dit arrangement ook een diner en een overnachting is inbegrepen, bieden deze dagen een mooie mogelijkheid om uitgebreid ervaringen uit te wisselen met collega accountants. Kijk hier voor onze meerdaagse trainingen.
 

Seminar

Eén tot tweemaal per jaar organiseert Auxilium een seminar in Houten. Deze seminars zijn een uitzondering op ons reguliere cursusaanbod, aangezien het meestal een grote groep mensen betreft en er hierdoor een andere interactie is dan gebruikelijk bij onze cursussen. Dit betekent ook dat het nog belangrijker is om goede actuele onderwerpen aan te bieden, een specifiek thema te belichten en voor enthousiaste sprekers te zorgen. De afgelopen jaren hebben wij o.a. prof. dr. Leo Stevens, mr. bc. Michiel Werkhoven, prof. mr. Martin Jan van Mourik en Marcel Pheijffer als sprekers op ons podium gehad. In 2016  stond het seminar in het teken van de waarborging van het vak van de MKB accountant. Jort Kelder legde op scherpe maar ook gepaste wijze de diverse sprekers het vuur aan de schenen. Vanuit de zaal ontstonden naar aanleiding van de voorgelegde stellingen mooie discussies. Bijna 150 aanwezige accountants legden tevens de beroepseed af.  Op 19 december 2018 organiseren wij in Houten een eindejaarsseminar: Toezicht, wat brengt het ons? Jort Kelder is weer onze dagvoorzitter.

Op 18 december 2013 was het thema van ons seminar 'Heeft een klein accountantskantoor nog wel toekomst?'. Deze vraag werd vanuit diverse hoeken benaderd en de conclusie aan het einde van de dag was: Ja zeker heeft een klein kantoor nog toekomst! Van dit seminar is een korte impressie gemaakt die te bekijken is op YouTube. Klik hier om een indruk van dit seminar te krijgen. 
 

PE Proeverij

Inmiddels ook bij een trouwe groep deelnemers geliefd: onze trainingsdagen waar compleet verschillende cursussen - verdeeld over 2 zalen - op 1 dag worden aangeboden, waarbij u uw kennis kunt opfrissen over actuele onderwerpen. Elke cursus (PE 2) focust op ander vakgebied. U kunt bij een cursus aanschuiven of de hele dag bijwonen, aan u de keuze!
 

Zomertrainingen

De zomerperiode is een uitgelezen seizoen om te werken aan uw PE verplichting. Het is rustiger in de adviespraktijk en de jaarrekeningen hebben geen hoogste prioriteit. Bij Auxilium denken wij met u mee want juist in de rustige zomerperiode bieden wij u de gelegenheid om verschillende voordelige trainingen te volgen.  U kunt kiezen uit verschillende vakgebieden en diverse onderwerpen, varierend van 3 tot 6 PE. 
 

Praktijkopleiding voor gevorderd assistent accountant

Begin 2017 heeft Auxilium de Praktijkopleiding voor gevorderd assistent accountant geintroduceerd. Een 8-daagse opleiding  waarin theorie alleen aan de orde komt voor het begrip van wetten en regels, de focus ligt op de directe koppeling naar de werkvloer. Dit doen we aan de hand van casuïstiek. Het resultaat van deze opleiding is dat de accountant meer werkzaamheden van een hoger niveau aan de assistent kan toevertrouwen.