Financieringsdesk

Financieringsdesk

De Auxilium Financieringsdesk: erkend financieringsadvies voor het mkb!

Pagina afdrukken
Wij geloven in de kracht van de accountant als aanspreekpunt van de klant. Zeker als het over financieren gaat. Want wie kent de ondernemer, de onderneming en de financiën het beste? De accountant! En wie helpt de accountant? Wij! 


Keurmerk Financieringsadvies MKB

De Auxilium Financieringsdesk heeft sinds december 2021 het keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB. Het keurmerk zorgt voor het professionaliseren van het vak van financieringsadviseur. Daarbij helpt het ondernemers in hun keuze bij een financieringsadviseur. Want wat mag een ondernemer van een erkend adviseur verwachten? Bijvoorbeeld transparantie van tarieven en provisies en duidelijke afspraken over de vertrouwelijkheid en het dienstverleningsproces door de financieringsadviseurs. Organisaties met het keurmerk Erkend Financiersadvies MKB zorgen ervoor dat de aansprakelijkheid voor de werkzaamheden zijn gedekt middels een beroepsaansprakelijkheidsverzekering of andere financiële waarborgen. Ook is in samenwerking met het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) een onafhankelijk Klachtenloket voor organisaties met het keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB opgezet. Meer weten? Bekijk de ondernemerspagina van het Keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB.

 

Benieuwd waarbij wij u kunnen helpen en wat de kosten zijn?

Download onze menukaart financieren met daarin onze tarieveren. 


 

Auxilium Financierings-APK

Lagere tarifering en/of vermindering van zekerheden: vergelijken loont! Klik hier voor meer informatie.

 

Samenwerkingen

Hieronder de financieringspartijen waarvan wij zeker toegevoegde waarde zien in samenwerking en waarmee wij afspraken hebben gemaakt waar Auxilium leden voordeel van hebben. Bij het aangaan van samenwerkingsverbanden stellen wij ons zelf altijd de vraag of het iets toevoegt voor onze leden. Uw casus staat centraal! Door onze vaste aanspreekpunten kunnen wij snel schakelen.
(Klik op de afbeelding om per partner meer te lezen)


 

Referenties?

Het team van de Financieringsdesk beschikt over een flinke dosis kennis, ervaring en contacten. Auxilium is partner van alle grootbanken en vele alternatieve geldverstrekkers. Daardoor hebben wij afspraken met deze partijen over doorlooptijden, tarieven en behandelingskosten. Wij laten u - de accountant - graag mee profiteren van ons contacten en ervaring. We trekken bij voorkeur altijd samen op. Dat scheelt veel dubbel werk. Laat ons de aanbiedingen vergelijken of onderhandelen en spar met ons over het te volgen plan van aanpak. Wij zoeken in ons netwerk naar de juiste geldverstrekker. Samen voor de beste oplossing voor de ondernemer. Klanten waarmee wij langere tijd samenwerken waarderen de samenwerking met de Financieringsdesk.
Lees hier de referentie van uw collega Joost Tielens van Twenne Accountants & Belastingadviseurs
 

Enthousiast geworden?

Onze routekaart is transparant en laat u zien welke stappen wij nemen om tot een succesvolle financiering te komen.
(Klik op de afbeelding om deze te vergroten)

 

Meer weten?

Marco Kastelein

Financieringsdesk

bedrijfsadviseur

m.kastelein@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • financieren
  • bedrijfsovername
  • bijzonder beheer

Gerrit van ‘t Veen

Financieringsdesk

financieringsadviseur

g.veen@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • financieren

Igo Galama MBA

Financieringsdesk

financieringsadviseur

i.galama@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • financieren
  • bijzonder beheer
  • lease
  • vastgoed