Incompany

Incompany

Wij komen ook naar u toe als dat beter uitkomt

Pagina afdrukken

Incompany trainingen/cursussen

Auxilium verzorgt ook incompany trainingen/cursussen. De meeste trainingen/cursussen die wij aanbieden als open inschrijving kunnen wij ook bij u op kantoor (of een door u gekozen locatie) verzorgen. Daarnaast verzorgen wij maatwerk incompany trainingen, over specialistische onderwerpen, maar ook op het gebied van (sociale/communicatieve) vaardigheden. U geeft de gewenste opleidingsbehoefte aan en wij maken een passend en gevarieerd cursusprogramma voor u. Klik hier om naar ons cursusoverzicht te gaan. Om een incompany te boeken, klikt u bij de te boeken cursus op de optie incompany inschrijven onderaan de cursuspagina.

Wij zetten graag de voordelen voor u op een rijtje:
  • U bepaalt zelf wanneer de training/cursus start
  • U verkort de reistijd van de deelnemers
  • ​Waar en wanneer het u en uw kantoor uitkomt
  • Waar mogelijk kan ingesprongen worden op praktijksituaties of dossiers die voor uw kantoor van belang zijn
  • U bespaart kosten
     

​Prijsstelling incompany trainingen/cursussen

Onze prijzen zijn transparant. Voor de bovenvermelde reguliere incompany training/cursus rekenen wij zevenmaal de prijs die geldt voor een open inschrijving. Daarnaast wordt  btw en de reiskosten van de docent (€ 0,30 per km van Leusden naar uw kantoor en v.v.) in rekening gebracht. Voor dit bedrag mag u 16 personen laten deelnemen. Boven de 16 personen bedraagt de prijs per extra deelnemer € 50 voor leden en € 70 voor niet leden.
 

Annuleringsvoorwaarden

Klik hier om de annuleringsvoorwaarden te bekijken.
 

Maatwerk

Voor cursussen waarbij meerdere docenten en/of externe docenten zijn betrokken en/of voor grotere groepen, of als u wilt afwijken van het hierboven genoemde aanbod, maken wij graag een offerte op maat.  Heeft u vragen of is iets niet duidelijk, neem dan contact met ons op. U kunt uw incompany verzoek ook mailen aan de afdeling marketing & communicatie, dan nemen wij contact met u op.
 

Incompany workshops

Daarnaast verzorgen wij specifieke incompany trainingen rondom een actueel onderwerp waarbij de training meestal in de vorm van een workshop wordt gegeven. Voor deze incompany cursussen - die op onze website expliciet worden aangeboden als incompany workshop - gelden andere voorwaarden. De prijs van deze incompany workshop staat vermeld op de desbetreffende cursuspagina. Gezien de aantrekkelijke prijsstelling is deze incompany mogelijkheid alleen beschikbaar voor medewerkers van hetzelfde kantoor met een maximum van 8 deelnemers per workshop (tenzij anders aangegeven bij de omschrijving). Indien u wilt dat wij deze incompany voor meer dan 8 deelnemers van hetzelfde kantoor verzorgen, bedraagt de prijs per extra deelnemer € 50 voor leden en € 70 voor niet leden. Het maximum aantal deelnemers voor deze workshop is 15 personen.  

Let op: deze incompany prijs is exclusief BTW en reiskosten van de docent (€ 0,30 per km). Reistijd tot 100 km (van Leusden naar uw kantoor en v.v.) wordt niet gerekend. Boven de 100 km (van Leusden naar uw kantoor en v.v.) rekenen wij € 0,70 per km. Wij plannen deze incompany in overleg in tussen 09.00 en 18.00 uur.
 

Incompany webinar

Wilt u een webinar exclusief met uw eigen team volgen? Bekijk hier ons aanbod. De incompany prijzen staan bij elk webinar vermeld en zijn afhankelijk van de tijdsduur. 
 

Annuleringsvoorwaarden

Klik hier om de annuleringsvoorwaarden te bekijken.
 

Benieuwd hoe onze klanten een incompany ervaren? Klik hier voor het Twitterbericht van Mirjam van Gelder van Van de Kamp & van Gelder

Naar ons cursusaanbod

Meer weten?

Sigrid Hoekzema

Incompany

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie

Sanne van der Poel

Incompany

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17

Véronique Marquenie

Incompany

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie