Intervisiegroep ‘De ondernemer achter de onderneming’

Intervisiegroep ‘De ondernemer achter de onderneming’

Pagina afdrukken
Deze groep accountants adviseert uitvoerig de ondernemer in in privé. We bespreken onderwerpen als het inkomen en uitgaven, de gezinssamenstelling, het pensioen en het opstellen van een eventueel testament. Ook kijken we naar moderne onderwerpen als de werk-privé balans en het organiseren van noodopvolging. Met deze uitwerking wordt uw advies voor de ondernemer in privé een onderscheidende capaciteit voor uw kantoor. 
 

Uw profiel


 

Naast het delen van praktijkcasussen stellen we iedere bijeenkomst persoonlijke doelstellingen vast en evalueren we de voorgaande. Op deze manier houden we een stok achter de deur om stappen te maken. Hiermee borgen we een stuk vooruitgang. In het team helpen we elkaar om opkomende barrières te overwinnen. 


Het programma van het eerste jaar


Het intervisietraject is exclusief voor leden van Auxilium. Door een persoonlijk intakegesprek borgen we dat iedereen relevante uitdagingen te delen heeft. De investering voor het traject is € 800 per jaar. Daar komt in het eerste jaar de cursus 'De ondernemer achter de onderneming' nog bij. Mocht u erg enthousiast zijn over het traject en hiermee verder willen, dan geldt er vanaf het tweede jaar geen verplichte cursus meer. 


Wij ontmoeten u graag in de intervisiegroep. Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig? Vul hier uw e-mailadres in. Wij nemen snel contact met u op om het traject verder toe te lichten. 

Meer weten?

Marc Weerdenburg

Intervisiegroep ‘De ondernemer achter de onderneming’

bedrijfsadviseur

m.weerdenburg@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • bedrijfsanalyse
  • strategisch management
  • verander management