Over ons: Wie zijn wij?

Over ons: Wie zijn wij?

Accountants kunnen op ons rekenen!

Pagina afdrukken

Ons verhaal

Auxilium Adviesgroep is in 2006 opgericht door accountant John Weerdenburg. Begonnen op één kantoorkamer met 3 pioniers, zijn wij inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 25 mensen. Wij helpen dagelijks 400 (mkb) accountantskantoren die door heel Nederland zijn gevestigd.

Auxilium is een platte organisatie en wij houden van een no-nonsense mentaliteit. Gewoon doen. Waar we goed in zijn? Al onze collega's hebben hun eigen vaktechnische kwaliteiten en ze kennen uw wereld. Met deze bagage ondersteunen wij u bij uw dagelijkse adviespraktijk.
 

What's in a name?!  Auxilium komt uit het Latijn en betekent hulp bieden. Dit is wat wij doen voor onze klanten en komt samen in ons lidmaatschap
 

Waarom Auxilium? Omdat wij uw collega op afstand zijn

Wat doet u met klantvragen waarvoor u onvoldoende kennis in huis heeft? Niemand is van alle markten thuis, wij ook niet. Het is belangrijk dat u weet waar uw horizon ligt. Bij een lastige vraag belt u ons want bij Auxilium werken specialisten die u helpen. Of het nu een vraag is op het gebied van de COS’en, 'iets fiscaals', een bedrijfsoverdracht, een ondernemer in scheiding of een estate planning; wij helpen u. Want wij zijn uw collega op afstand. 

Iedereen bij ons kent elkaar, dus de lijnen zijn kort. De beste resultaten haal je met een team dat met veel plezier met elkaar samenwerkt. En dat doen we. Als Mariëtte het niet weet, weet Maartje het wel. En als Daniël cursus geeft, doet Mariëtte de helpdesk. U heeft een vraag? Wij komen met voorstellen en oplossingen en u helpt uw klant. 

Wij ondersteunen uw accountantspraktijk met onze vaktechnische helpdesk en advies. En voor complexere vragen hebben wij 'de ontbrekende schakel'. Weten wat dit is? Wij leggen het uit aan de hand van een praktijkcasus.


Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
 

De mkb-accountant

Om de mkb-accountant te ondersteunen heeft Auxilium drie animatiefilms laten maken. In deze animaties wordt aan ondernemers duidelijk gemaakt dat de mkb-accountant een waarborg is voor kwaliteit en zich daarmee onderscheid ten opzichte van andere administratieve dienstverleners. U mag deze filmpjes gebruiken voor promotiedoeleinden of op uw website. U downloadt ze vanaf youtube. Hulp nodig? Bel met Sanne, Véronique of Sigrid van de afdeling marketing en communicatie.  
 

Meer weten?

Ons team staat elke werkdag voor u klaar. Direct iemand spreken? Bel (033) 433 72 17.
Liever mailen? communicatie@auxiliumadviesgroep.nl.