Waarom Auxilium?

Waarom Auxilium?

Uw zakelijke wereld kennen wij als geen ander. Vanuit dit vertrekpunt ondersteunen wij u krachtig bij uw dagelijkse praktijk.

Pagina afdrukken

Wat doet u met lastige klantvragen waarvoor u onvoldoende expertise in huis heeft? Gaat u in dat geval zelf op zoek naar een antwoord of valt u er uw (drukke) collega mee lastig? Zeker, u kunt ook een dure externe specialist inschakelen, maar dat is nadelig voor uw marge. Bovendien: heeft die specialist ook direct tijd voor u? In de tussentijd moppert uw klant wel dat uw antwoord uitblijft!

Niemand kan van alle markten thuis zijn, ook u niet. Het is daarom belangrijk dat u erkent waar uw eigen expertisehorizon ligt. Bij Auxilium werken no-nonsense vakspecialisten die u behulpzaam kunnen zijn bij het beantwoorden van elke klantvraag. Hoe lastig deze ook is. Of het nu een vraag is op het gebied van de COS’en, een fiscaal optimalisatievraagstuk, actuele ontwikkelingen op het gebied van huwelijksvermogensrecht of estate planning; wij helpen u graag verder. Dit doen wij in de vorm van een lidmaatschap
met onder meer de volgende voordelen:
 

 • Snel, professioneel en persoonlijk antwoord op uw vragen door een vaktechnisch specialist op het betreffende expertisegebied (helpdesk)
 • Sparren over vaktechnische en bedrijfseconomische onderwerpen
 • Een modellenbank waar u uit kunt putten voor uw klanten
 • Structurele nieuwsvoorziening
 • Mogelijkheid om een waarnemingsovereenkomst te sluiten
 • Degelijke voorbereiding op de collegiale toetsing
 • Implementatie van extra kwaliteitsmaatregelen/kantoorhandboeken
 • Scherpe prijzen op de tarieven van onze specialisten
 • Korting op ons uitgebreide cursusaanbod
   

Wie zijn wij? 

Auxilium Adviesgroep is in 2006 opgericht door John Weerdenburg AA. Van een team van 3 pioniers zijn wij inmiddels uitgegroeid naar een mooi bedrijf met 24 mensen in dienst. Wij bedienen dagelijks ruim 380 accountantskantoren die door heel Nederland zijn gevestigd, waarbij een persoonlijke benadering onze kracht is. Auxilium is een platte organisatie en kent een open deuren mentaliteit. We zijn mensgericht, betrokken en proberen het beste uit elkaar te halen. Teamworkers dus!

We hebben een actieve Personeelsvereniging om elkaar ook buiten kantooruren beter te leren kennen. Net zoals met onze leden, is de klik binnen ons team voor ons van groot belang. Kernwaarden waar wij aan hechten zijn: klantgerichtheid, ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en een praktijkgerichte instelling.

Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact, een no-nonsense mentaliteit en een praktijkgerichte aanpak. We zijn niet gecharmeerd van verborgen agenda’s en evenmin van de kleine lettertjes. Daarom bieden wij u een transparant totaalpakket aan met een dito prijs. Legt u dat bedrag maar eens naast het factuurbedrag van een willekeurige externe adviseur/specialist.
 

De MKB-accountant

Auxilium Adviesgroep levert toegevoegde waarde aan MKB-accountantskantoren in de vorm van een lidmaatschap. Om de MKB-accountant te ondersteunen heeft Auxilium  drie laagdrempelige  animatiefilms laten maken, toegespitst op de MKB klantendoelgroep. In deze animaties wordt aan ondernemers duidelijk gemaakt dat de MKB-accountant een waarborg is voor kwaliteit en zich daarmee onderscheid ten opzichte van andere administratieve dienstverleners. In de films wordt onderbouwing gegeven aan de waarborging van het vak accountant, zoals de beroepseisen, de permanente educatie, de verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering, de waarneming en de toetsingen van kantoren. Ook u heeft toestemming om deze animatiefilmpjes te gebruiken voor promotiedoeleinden. De filmpjes kunnen eenvoudig en kosteloos gedownload worden vanaf youtube en mogen ook op uw eigen website geplaatst worden. Mocht u hierbij hulp nodig hebben dan kunt u contact opnemen met de afdeling marketing en communicatie.  
 

Meer weten?

Ons team staat elke werkdag voor u klaar! Meer weten? Neem contact met ons op. Direct iemand spreken? Bel dan (033) 433 72 17. Liever een vraag per mail stellen? Mail uw vraag dan naar info@auxiliumadviesgroep.nl.

Uw ondersteuning en vangnet!

Uw ondersteuning en vangnet!