Over ons: Wie zijn wij?

Over ons: Wie zijn wij?

Accountants kunnen op ons rekenen!

Uw zakelijke wereld kennen wij als geen ander. Vanuit dit vertrekpunt ondersteunen wij u bij uw dagelijkse adviespraktijk.
Pagina afdrukken

Auxilium Adviesgroep is in 2006 opgericht door John Weerdenburg AA. Van een team van 3 pioniers zijn wij inmiddels uitgegroeid naar een mooi bedrijf met 25 mensen in dienst. Wij helpen dagelijks bijna 400 (mkb) accountantskantoren die door heel Nederland zijn gevestigd, waarbij persoonlijke benadering onze kracht is. Auxilium is een platte organisatie en kent een open deuren mentaliteit. We zijn mensgericht, betrokken en proberen het beste uit elkaar te halen. Teamworkers dus! Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact, een no-nonsense mentaliteit en een praktijkgerichte aanpak. ​Kernwaarden waar wij aan hechten zijn: klantgerichtheid, ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en een praktijkgerichte instelling. Wij houden niet van verborgen agenda’s of kleine lettertjes. Daarom bieden wij accountantskantoren een transparant totaalpakket aan met een dito prijs. 


What's in a name?!  Auxilium komt uit het Latijn en betekent hulp bieden. Dit is ook wat wij willen doen voor onze klanten en komt samen in ons lidmaatschap
 

Waarom Auxilium? Omdat wij uw ontbrekende schakel kunnen zijn!

Wat doet u met klantvragen waarvoor u onvoldoende expertise in huis heeft? Niemand kan van alle markten thuis zijn, ook u niet. Het is belangrijk dat u weet waar uw eigen expertisehorizon ligt. Bij Auxilium werken specialisten die u kunnen helpen bij het beantwoorden van elke klantvraag. Of het nu een vraag is op het gebied van de COS’en, een fiscaal vraagstuk, ontwikkelingen over huwelijksvermogensrecht of estate planning; wij helpen u graag verder. 

Wij kunnen uw adviespraktijk ondersteunen met onze helpdesk en met onze multidisciplinaire dienstverlening: de ontbrekende schakel. Weten wat dit inhoudt? Wij leggen het uit aan de hand van een praktijkcasus. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

 
 


De mkb-accountant

Om de mkb-accountant te ondersteunen heeft Auxilium drie laagdrempelige animatiefilms laten maken, toegespitst op de mkb klantendoelgroep. In deze animaties wordt aan ondernemers duidelijk gemaakt dat de mkb-accountant een waarborg is voor kwaliteit en zich daarmee onderscheid ten opzichte van andere administratieve dienstverleners. Ook u heeft toestemming om deze animatiefilmpjes te gebruiken voor promotiedoeleinden. De filmpjes kunt u downloaden vanaf youtube en mogen op uw eigen website geplaatst worden. Hulp nodig? Neem contact op met de afdeling marketing en communicatie.  
 

Meer weten?

Ons team staat elke werkdag voor u klaar! Meer weten? Neem contact met ons op. Direct iemand spreken? Bel dan (033) 433 72 17. Liever een vraag per mail stellen? Mail uw vraag dan naar info@auxiliumadviesgroep.nl.