Nieuwsvoorziening

Nieuwsvoorziening

Nieuwsbrieven en brochures voor uw klanten: u hoeft het niet allemaal zelf te verzinnen!

Pagina afdrukken

Nieuwsbrieven

Voor deze vorm van nieuwsvoorziening hebben wij een samenwerking met Informanagement. Informanagement heeft een concept ontwikkeld dat accountants helpt om zowel klanten als personeel te voorzien van relevante informatie. Kern van het concept is een uitgebreide database, die door de redactie van Informanagement wekelijks wordt gevuld met nieuwe informatie op het terrein van fiscaliteit, arbeidsrecht, sociale verzekeringen en financiën. Met behulp van de ingebouwde filters worden nieuwsbrieven samengesteld die zijn afgestemd op de specifieke informatiebehoeften van uw individuele klanten en uw personeelsleden. Zo voorziet u uw klanten en uw personeel alleen van voor hun relevante informatie én in uw eigen huisstijl. Deze unieke applicatie levert u een grote tijdsbesparing op omdat u geen tijd kwijt bent aan het selecteren en versturen van de juiste informatie. Wilt u een voorbeeld bekijken van de digitale nieuwsbrief die Informanagement voor u kan verzorgen, klik hier. Let wel: dit is niet een actueel voorbeeld en slechts een PDF waarin u per artikel wordt doorgelinkt naar de website van Auxilium. De originele versie is een mailing met uw huisstijl en de door u gewenste opmaak waarin de 'lees meer' functie direct doorlinkt naar uw website waar de nieuwsartikelen geïntegreerd zijn. Informanagement kan ook actuele nieuwsvoorziening direct op uw site plaatsen. 

Wilt u weten wat Informanagement voor u kan betekenen? Wij brengen Auxilium leden graag in contact met Informanagement. Een bijkomend voordeel is dat leden van Auxilium korting ontvangen op het abonnement. Een abonnement is al mogelijk vanaf € 60 per maand. De prijs van een abonnement is afhankelijk van uw behoeften en de omvang van uw klantenbestand.  Let op: Deze korting geldt alleen voor de leden die na april 2015 (start samenwerking) een nieuwsvoorzieningsabonnement zijn aangegaan. Voor leden die bij het aangaan van het lidmaatschap van Auxilium al een abonnement hadden bij Informanagement, wordt geen korting verstrekt.  

Meer weten over dit product? Bekijk de promotiefilm van Informanagement op Youtube. Of bekijk hier de brochure over de samenwerking met Informanagement en de diensten die zij voor u kunnen verzorgen, inclusief 2 klantervaringen! 
 

​Informatiebrochures

Auxilium heeft een reeks brochures ontwikkeld waarmee u duidelijk kunt maken waar de kracht en kennis van uw kantoor ligt. Deze brochures (A4 formaat, dubbelzijdig in kleur) zijn bij uitstek geschikt om bij de receptie van uw kantoor neer te leggen, aan uw cliënt mee te geven dan wel te mailen naar aanleiding van een adviesgesprek. Op dit moment zijn de volgende brochures ontwikkeld:
 

U denkt aan schenken? | ​U gaat investeren? | Bestuurdersaansprakelijkheid | Uw eigen woning | Uw BV als bankier | Het belang van een goed testament | De flex-BV | Horizontaal Toezicht | Werkkostenregeling  | Uw Lijfrentekapitaal komt beschikbaar | Het levenstestament | ​ Waarom kiezen voor een MKB accountant | Periodiek verrekenbeding | U gaat trouwen | De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) |  Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) | Scheiden: wat staat u te wachten.

Om een indruk te krijgen van de  van de brochures kunt u de voorkant bekijken (let op de inhoud van de getoonde voorbeelden is niet actueel). De brochures zijn opgemaakt met het logo en NAW van Auxilium, maar kunnen uiteraard voor u opgemaakt worden met uw eigen logo.  Wij leveren de brochures in een PDF bestand en/of gedrukte exemplaren.  Wij actualiseren de brochures elk jaar op de juiste wet- en regelgeving.   

Voor Auxilium leden  zijn de teksten (Word opmaak) van de brochures en het PDF bestand in Auxilium opmaak gratis te downloaden via het Auxilium klantenportaal. Wilt u de brochures laten voorzien van uw eigen logo en/of door ons laten drukken, dan kan dat uiteraard ook,  maar hier zijn wel kosten aan verbonden. De afdeling marketing, communicatie en verkoop informeert u graag over de kosten, u kunt via hen ook de PDF met snijranden ontvangen als u de brochures zelf wilt laten drukken.     

Meer weten?

Sigrid Hoekzema

Nieuwsvoorziening

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie

Sanne van der Poel

Nieuwsvoorziening

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
Uw ondersteuning en vangnet!

Uw ondersteuning en vangnet!