Nieuwsvoorziening voor uw relaties

Nieuwsvoorziening voor uw relaties

Nieuwsbrieven en informatieve brochures voor uw klanten: u hoeft het niet allemaal zelf te verzinnen!

Pagina afdrukken

Nieuwsvoorziening voor uw relaties en uw kantoor

Voor deze vorm van nieuwsvoorziening hebben wij een samenwerking met Informanagement. Informanagement heeft een concept ontwikkeld dat accountants helpt om zowel klanten als personeel te voorzien van relevante informatie. Kern van het concept is een uitgebreide database, die door de redactie van Informanagement wekelijks wordt gevuld met nieuwe informatie op het terrein van fiscaliteit, arbeidsrecht, sociale verzekeringen en financiën. Met behulp van de ingebouwde filters worden nieuwsbrieven en nieuwsartikelen samengesteld die zijn afgestemd op de specifieke informatiebehoeften van uw individuele klanten en uw personeelsleden. Zo voorziet u uw klanten en uw personeel alleen van voor hun relevante informatie.

Nieuwsbrieven en nieuwsartikelen

De digitale nieuwsbrieven worden opgemaakt in uw eigen huisstijl. Deze unieke applicatie levert u een grote tijdsbesparing op omdat u geen tijd kwijt bent aan het selecteren en versturen van de juiste informatie. Wilt u een voorbeeld bekijken van de digitale nieuwsbrief die Informanagement voor u kan verzorgen, klik hier. Let wel: dit is niet een actueel voorbeeld en slechts een PDF waarin u per artikel wordt doorgelinkt naar de website van Auxilium. De originele versie is een mailing met uw huisstijl en de door u gewenste opmaak waarin de 'lees meer' functie direct doorlinkt naar uw website waar de losse nieuwsartikelen geïntegreerd zijn. Informanagement kan de nieuwsvoorziening direct op uw website plaatsen. Op de website van Auxilium-lid Corbeel Accountants & Adviseurs kunt u bekijken hoe de nieuwsartikelen via Informanagement op hun website zijn geplaatst.

Meer weten over dit product? Bekijk de promotiefilm van Informanagement op Youtube. Of bekijk hier onze brochure over de samenwerking met Informanagement en de diensten die zij voor u kunnen verzorgen, inclusief 2 klantervaringen!

InforWijzers

Sinds 2022 hebben wij de samenwerking met Informanagement uitgebreid met InforWijzers. InforWijzers zijn beknopte brochures waarin relevante thema’s zijn uitgewerkt. Deze worden als u dat wilt op uw website geplaatst en kunnen ook op papier geleverd worden. Uiteraard in uw eigen huisstijl. Informanagement zorgt dat de informatie automatisch wordt geüpdatet, zodat u erop kunt vertrouwen dat u uw cliënten altijd de meest actuele informatie geeft. De Inforwijzers van Informanagement vallen alleen onder de kortingsregeling indien het abonnement daarvoor is aangegaan nadat wij ook voor de Inforwijzers met Informanagement zijn gaan samenwerken. In andere gevallen geldt de kortingsregeling niet voor de Inforwijzers. 

Korting voor leden

Wilt u weten wat Informanagement voor u kan betekenen? Wij brengen leden van  Auxilium graag vrijblijvend in contact met Informanagement. Een bijkomend voordeel is dat leden van Auxilium korting ontvangen op het hoofdabonnement (e-mail en/of nieuwsfeed), deze korting wordt door Auxilium aan u uitgekeerd. Een abonnement is al mogelijk vanaf € 60 per maand. De prijs van een abonnement is afhankelijk van uw behoeften en de omvang van uw klantenbestand. Wij verrekenen de korting over een heel kalenderjaar. Dit doen wij aan het begin van elk jaar en betalen dit aan u uit op het bij ons bekende rekeningnummer. 

Gratis webinar voor leden van Auxilium over nieuwsvoorziening Informanagement: datum volgt

Wilt u meer weten over de nieuwsvoorziening van Informanagement, schrijf dan nu in voor het gratis webinar exclusief voor Auxilium-leden.  U hoort van Gerald van Leest van Informanagement meer over de mogelijkheden die voor uw kantoor interessant kunnen zijn en ziet - heel praktisch -  hoe het dashboard werkt. Neemt u al een abonnement af bij Informanagement? Ook dan bent u van harte welkom bij het webinar.    
Klik hier om uw interesse aan te geven voor dit webinar (alleen voor leden van Auxilium)
 

Meer weten?

Sigrid Hoekzema

Nieuwsvoorziening voor uw relaties

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie

Sanne van der Poel

Nieuwsvoorziening voor uw relaties

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17

Véronique Marquenie

Nieuwsvoorziening voor uw relaties

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie