Nieuwsvoorziening

Nieuwsvoorziening

Wij informeren u over belangrijke zaken voor uw adviespraktijk

Pagina afdrukken

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen is belangrijk, maar in de huidige tijd komt er van veel verschillende kanten informatie op u af. Onze experts filteren de relevante informatie voor u en zorgen dat belangrijke zaken onder uw aandacht komen. Dit doen wij o.a. via: 

Auxilium Actueel

Eens in de twee weken versturen wij de Auxilium Actueel, een e-mail nieuwsbrief voor Auxilium leden met daarin zoal:

  • Actualiteiten die belangrijk zijn voor de adviespraktijk
  • Informatie over nieuwe diensten
  • Eventuele aanpassingen in de modellenbibliotheek
  • Relevante zaken over het lidmaatschap 
  • Verschenen publicaties
     

​Fiscale Flits

De Fiscale Flits, een e-mail nieuwsbrief voor Auxilium leden met daarin korte nieuwsberichten en jurisprudentie op fiscaal gebied. Deze verschijnt wanneer daar aanleiding voor is.
 

Juridische Nieuwsbrief

Onze Juridische Nieuwsbrief, een e-mail nieuwsbrief voor Auxilium leden met daarin korte nieuwsberichten, jurisprudentie en actueel juridisch cursusaanbod. Deze verschijnt twee wekelijks.
    

​Nieuwsbrief BelastingBelangen

Auxilium werkt samen met BelastingBelangen. Bent u lid van Auxilium dan is het lidmaatschap van BelastingBelangen bij uw lidmaatschap inbegrepen. Zesmaal per jaar ontvangt u het digitale blad met toegankelijke fiscale informatie voor de MKB ondernemer. 
 

Aanmelden voor onze mailingen?

Wilt u onze twee wekelijkse cursussuggesties per e-mail ontvangen? Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan. Leden van Auxilium ontvangen ook - mits u zich hier niet voor bij ons heeft afgemeld - de Fiscale Flits, Juridische Nieuwsbrief en de Auxilium Actueel.  Bent u geen Auxilium lid dan kunt u zich hier niet voor aanmelden.

 

Informatie op onze site

Naast de  e-mail nieuwsbrieven zetten wij regelmatig actuele onderwerpen op onze site. De meest actuele worden getoond op de homepage, de oudere berichten vindt u in ons nieuwsarchief. Onder dit nieuwsitem op onze site vindt u ook de publicaties van onze adviseurs en de helpdeskvraag. De helpdeskvraag onderstreept de kracht van Auxilium, nl. ervaringen delen. Als een adviseur een vraag krijgt van onze leden waarvan hij/zij denkt dat dit een onderwerp is dat ook voor andere kantoren relevant kan zijn, dan wordt dit kort uitgewerkt en via de Auxilium Actueel onder de aandacht gebracht en op onze site geplaatst. 


Nieuwsvoorziening voor uw relaties

Auxilium heeft een reeks brochures ontwikkeld waarmee u duidelijk kunt maken waar de kracht en kennis van uw kantoor ligt. Daarnaast is er een samenwerking met Informanagement op het gebied van nieuwsvoorziening voor uw relaties.  Klik hier om verder te lezen.

Meer weten?

Roelie Jeurissen

Nieuwsvoorziening

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie

Sigrid Hoekzema

Nieuwsvoorziening

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie