Opleidingstraject voor assistent accountants

Opleidingstraject voor assistent accountants

Ook assistent accountants kunnen op ons rekenen!
Pagina afdrukken


Opleidingstraject voor assistent accountants

Bent u van mening dat uw medewerkers extra opleiding nodig hebben, maar heeft u te weinig tijd om hiermee bezig te zijn? Wij geloven dat ook uw assistenten een opleidingsplan verdienen en dat dit meerwaarde oplevert voor uw accountantskantoor. Het is belangrijk dat al uw medewerkers tevreden zijn en zich verder kunnen ontwikkelen. Daarom hebben wij een opleidingstraject voor assistent accountants ontwikkeld, u kan samen met uw assistent accountant het programma helemaal zelf samenstellen! Ons programma is opgedeeld in thema's zodat het onderwerp steeds aansluit bij het actuele kennisniveau van de assistent accountant.

 

Hoe werkt het?

Wij bieden al webinars aan van 1 uur specifiek voor accountants. Naast deze webinars hebben wij webinars van 1 uur, die gericht zijn op het verrijken van basiskennis voor assistent accountants. Bij deze webinars is dit logo geplaatst. Zo weet u direct dat het webinar aansluit bij het kennisniveau van de assistent accountant. 


U kunt de webinars voor assistenten ook vinden door op PE-cursussen bij 'soort cursus' te filteren op 'assistent accountant'. Klik hier voor het cursusaanbod voor assistent accountants. 


Welk niveau?

Omdat niet alle assistent accountants werkzaamheden doen op hetzelfde niveau, vindt u hieronder de verschillende niveaus  die passen bij de cursussen die uw assistent kan volgen.  Let op: het aanbod en data worden steeds aangevuld. 

1. Beginnend assistent accountant

Deze doelgroep werkt korter dan 3 jaar op een accountantskantoor. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken van administraties. 
♦ Klik op het logo hiernaast voor het cursusaanbod (basiskennis en begrippen) voor deze doelgroep.


2. Ervaren assistent accountant

Deze doelgroep werkt langer dan 3 jaar op een accountantskantoor en maakt jaarrekeningen en fiscale aangiften inkomstenbelasting/vennootschapsbelasting. 

♦ Klik op het logo hiernaast voor het cursusaanbod in de vorm van losse korte onderwerpen voor deze doelgroep. Er is een keuze gemaakt in balans debet en credit

Daarnaast hebben wij voor deze doelgroep de Praktijkopleiding Gevorderd assistent accountant; een compleet opleidingstraject van 8 cursusdagen, waaronder 4 dagen over accountancy onderwerpen en 4 dagen over fiscale onderwerpen. 
  

3. Praktijkopleiding: De startende relatiebeheerder

Deze doelgroep werkt langer dan 5 jaar (misschien al 8-10 jaar) op een accountantskantoor en maakt zelfstandig jaarrekeningen om te bespreken met klanten. 
♦ Klik op het logo hiernaast voor het cursusaanbod voor deze doelgroep: de Praktijkopleiding: De startende relatiebeheerder.
 

Prijzen

Elk webinar van 1 uur kost € 50 (Auxilium leden) € 75 (niet leden).
 

Neemt uw kantoor 5 van deze webinars van 1 uur tegelijk af? Dan krijgt u de vijfde van ons cadeau!  
  * De beide praktijkopleidingen zijn uitgesloten van deze kortingsregeling. 
 

Deze informatie met uw team bespreken? Klik op de flyer en print 'm uit.
 


 

Meer weten?

Sigrid Hoekzema

Opleidingstraject voor assistent accountants

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie

Sanne van der Poel

Opleidingstraject voor assistent accountants

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17