Permanente educatie

Permanente educatie

Bewezen kwaliteit die regelmatig wordt getoetst.

Pagina afdrukken

Erkenning door beroepsgroepen

Auxilium Adviesgroep is een gecertificeerde onderwijsinstelling voor diverse beroepsgroepen. Bent u vanuit uw beroepsgroep verplicht om uw kennis op regelmatige basis bij te houden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier ons cursusaanbod
Wij bieden ook cursussen waaraan punten worden toegekend vanuit de FFP en/of de RB.  Welke uren en/of punten worden toegekend, kunt u lezen bij de informatie die bij iedere cursus is opgenomen. 
 

Cedeo erkenning

De kwaliteit van onze cursussen wordt regelmatig getoetst door Cedeo. Bij een toetsing worden verschillende onderdelen bekeken, waaronder de evaluaties van de cursisten. Om deze reden is het invullen van de evaluatie na afloop van een cursus voor ons van groot belang. Cedeo is een onafhankelijk intermediair die het keurmerk 'Cedeo erkend' verleent aan onder andere onderwijsinstellingen.
 

Registratie gevolgde educatie ten behoeve van uw Persoonlijk Opleidingsplan

Auxilium verstrekt tweemaal per jaar een verklaring waaruit blijkt welke cursussen u bij ons heeft gevolgd met de daaraan gekoppelde uren. In juli ontvangt u de verklaring over de cursussen die u in de periode van januari tot en met juni heeft gevolgd en in januari ontvangt u de verklaring over de periode van juli tot en met december. 

Indien wij vanuit een bepaalde beroepsgroep de verplichting hebben om de punten te registreren, zoals de RB, dan mag u er op vertrouwen dat wij dit doen en is de verklaring alleen voor uw eigen administratie.  
 

Naar ons cursusaanbod