Permanente Educatie

Permanente Educatie

Ook op het gebied van permanente educatie zijn wij graag uw partner

Pagina afdrukken

Erkenning door beroepsgroepen

Auxilium Adviesgroep is een gecertificeerde onderwijsinstelling voor diverse beroepsgroepen. Bent u vanuit uw beroepsgroep verplicht om uw kennis op regelmatige basis bij te houden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alle cursussen die wij aanbieden voldoen aan de kwaliteitsnormen en richtlijnen van de NBA. Daarnaast hebben wij cursussen waaraan punten worden toegekend vanuit de FFP/CFP ® en/of de RB.


Cedeo erkenning

De NBA heeft Auxilium Adviesgroep BV aangemerkt als erkende onderwijsinstelling. De kwaliteit van onze cursussen wordt in opdracht van het NBA regelmatig getoetst door Cedeo. Bij een toetsing worden verschillende onderdelen bekeken, waaronder de evaluaties van de cursisten. Om deze reden is het invullen van de evaluatie na afloop van een cursus voor ons van groot belang. Cedeo is een onafhankelijk intermediair die het keurmerk 'Cedeo erkend' verleent aan onder andere onderwijsinstellingen.
 

Open inschrijving en maatwerk

De cursussen die wij aanbieden hebben actuele onderwerpen of bieden juist de nodige verdieping. De meeste cursussen kunnen wij ook als incompany aanbieden. Vindt u binnen ons aanbod van cursussen net niet dat ene onderwerp wat bij u op kantoor juist zo relevant is? Neem contact met ons op om samen met de betreffende adviseur te bekijken of het mogelijk is om een cursus op maat voor uw kantoor te ontwikkelen. Wilt u meer weten over onze incompanyvoorwaarden, klik dan hier.