Educatie voor uw POP

Educatie voor uw POP

Ook op het gebied van permanente educatie zijn wij graag uw partner

Pagina afdrukken

Erkenning door beroepsgroepen

Auxilium Adviesgroep is een gecertificeerde onderwijsinstelling voor diverse beroepsgroepen. Bent u vanuit uw beroepsgroep verplicht om uw kennis op regelmatige basis bij te houden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alle cursussen die wij aanbieden voldoen aan de kwaliteitsnormen en richtlijnen van de NBA. Daarnaast hebben wij cursussen waaraan punten worden toegekend vanuit de FFP/CFP ® en/of de RB. Leden van Auxilium ontvangen korting op ons cursusaanbod. 
 

Registratie gevolgde educatie ten behoeve van uw Persoonlijk Opleidingsplan

Auxilium verstuurt na het volgen van iedere cursus per mail een verklaring/certificaat waaruit blijkt welke cursussen u bij ons heeft gevolgd met de daaraan gekoppelde uren. In de e-learningomgeving kunt u het certificaat zelf downloaden na het succesvol afsluiten van een e-learning. 
 

RB

Indien wij vanuit een bepaalde beroepsgroep de verplichting hebben om de punten te registreren, zoals de RB, dan mag u er op vertrouwen dat wij dit doen en is de verklaring alleen voor uw eigen administratie.  
 

Cedeo erkenning

Auxilium Adviesgroep BV is een erkende onderwijsinstelling. De kwaliteit van onze cursussen wordt regelmatig getoetst door Cedeo. Cedeo is een onafhankelijk intermediair die het keurmerk 'Cedeo erkend' verleent aan onder andere onderwijsinstellingen.
 

Digitale cursusevaluatie

Wij versturen steeksproefsgewijs na afloop van een cursus een evaluatie. Helpt u ons scherp te blijven? 
 

Incompany cursussen

De meeste cursussen kunnen wij ook als incompany aanbieden. Vindt u binnen ons cursusaanbod net niet dat ene onderwerp wat bij u op kantoor juist zo relevant is? Neem contact op! We kijken of het mogelijk is om een cursus op maat voor uw kantoor te ontwikkelen. Wilt u meer weten over onze incompanyvoorwaarden, klik dan hier.