Relatiebijeenkomsten

Relatiebijeenkomsten

Een ongedwongen contactmoment met uw klant

Pagina afdrukken
Hoe informeert u uw klanten over belangrijke ontwikkelingen? Hoe prettig is het om uw klanten uit te nodigen voor een bijeenkomst waarin zij worden bijgepraat over een actueel onderwerp. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld schenken en erven met specifiek aandacht voor de eigen woning. Wat dacht u van een contactmoment met uw klanten waarin zij uitgebreid geïnformeerd worden over het belang van een goed testament. Wilt u uw klanten helpen om op tijd de juiste keuzes te maken als het gaat om huwelijkse voorwaarden, erven en schenken? Onze fiscalisten kunnen de fiscaal gunstige mogelijkheden van bedrijfsoverdracht binnen de familie aan uw relaties voorleggen. Hebben uw relaties, allen ondernemers, ook een goed inzicht in wat hen te doen staat? De basis van een goede relatie met uw klant bestaat onder andere uit meedenken en vooruitzien. Mogen wij u hierbij helpen?  Een relatiebijeenkomst is een immers een mooie gelegenheid voor een persoonlijk ongedwongen contactmoment met uw klant. 
 

Bijeenkomsten voor uw klanten: exclusief voor leden van Auxilium

De insteek van een relatiebijeenkomst is dat wij uw cliënten over een actueel onderwerp informeren, theorie en praktijkcases worden daarbij op een evenwichtige manier gemixt.  Onze adviseurs zorgen dat er op een laagdrempelige en praktische manier overzicht en toelichting op het onderwerp van de relatiebijeenkomst wordt gegegeven. Het programma wordt zo opgezet dat het goed aansluit bij vragen die leven bij uw relaties.  
 

Wat kunt u verwachten?

Wij zorgen voor een informatieve maar ook ongedwongen bijeenkomst met uw relaties, waarbij er genoeg tijd is om vragen te stellen. Een relatiebijeenkomst is een mooie gelegenheid voor een persoonlijk en informeel contactmoment met uw klant. De presentatie ligt in handen van een van onze adviseurs, uiteraard kunt u als gastheer/dame de bijeenkomst naar eigen wens inleiden en afsluiten. De Powerpointpresentatie wordt - indien u dit op prijs stelt - uitgevoerd met het logo van uw kantoor. U ontvangt vooraf per e-mail de presentatie zodat u deze desgewenst achteraf kunt e-mailen of uitreiken aan uw klanten. Wij kunnen ook hand-outs verzorgen die u na afloop kunt meegeven (hieraan zijn extra kosten verbonden). 
 

Programma

Een relatiebijeenkomst duurt circa 2 uur. Onze adviseurs verzorgen een presentatie van circa 1,5 uur waarin een kleine pauze wordt ingelast van circa 15 minuten. Na afloop is er de mogelijkheid tot vragen stellen waarna er een moment is om informeel af te sluiten met een drankje en hapje. Onze adviseur is hier ook bij aanwezig.
 

Waar mag u voor zorgen?

♦ We gaan ervan uit dat u (in principe) de locatie regelt waar u uw gasten kunt ontvangen (met de mogelijkheid om een presentatie op een wand te projecten, wij zorgen indien nodig voor een beamer). 
♦ Zorgt u ook voor de catering in de vorm van koffie/thee en een drankje en hapje voor na afloop?  
♦ U nodigt uw klanten uit, u kent uw klanten tenslotte het best. De afdeling communicatie kan u desgewenst helpen met de tekst voor uw uitnodiging. 
♦ Denkt u ook aan de follow-up na de bijeenkomst? Denk hierbij aan een bedankje via de mail aan uw gasten met een uitnodiging voor een afspraak op uw kantoor om een persoonlijk advies af te stemmen. Over veel onderwerpen hebben wij informatie brochures (in PDF en Word) samengesteld. Deze kunt u bijvoorbeeld meesturen of in uw bedankmail verwerken.  
 


Kosten relatiebijeenkomst

De kosten voor een relatiebijeenkomst zoals hier boven beschreven zijn voor leden van Auxilium € 1000 (excl. btw).  Hierbij komen nog 1 maal de reiskilometers (à 0,30 ct per km) van Leusden naar uw locatie en vice versa. Uiteraard denken wij ook graag met u mee als u een andere setting of programma in gedachten heeft. Wij maken dan een passende offerte. 
 

Relatiebijeenkomst Plus

Een relatiebijeenkomst is een start om verder in gesprek te gaan met uw klant. Om de volgende adviesstap te maken kunnen wij een relatiebijeenkomst ‘Plus’ verzorgen. Het eerste deel blijft zoals hierboven beschreven: er komt een spreker op een door u gekozen datum, tijd en locatie. Uw klanten krijgen informatie en uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Aansluitend aan deze bijeenkomst wordt er een dag gepland met onze adviseur bij u op kantoor. De adviseur staat deze dag tot de beschikking van u en uw klanten, waarbij zij uitleg krijgen over hoe het betreffende onderwerp op hun specifieke situatie van toepassing is. Of u dit als service aanbiedt of hier een bedrag voor in rekening brengt bij uw klant, is geheel aan u.
 

Uw investering voor een 'Plus bijeenkomst'

Een bijeenkomst door een Auxilium adviseur die daarna bij u op kantoor komt: € 1.500. Om u te ondersteunen, kunnen wij desgewenst zorgen voor een voorbeeld uitnodiging en andere ondersteunende materialen zoals een brochure rond het betreffende onderwerp.    
 

Ervaringen van andere kantoren

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze leden waarvoor wij een relatiebijeenkomst mochten verzorgen?
Klik hier voor de ervaring van VTM Accountants.
Klik hier voor de ervaring van Swaans Registeraccountants. 
Klik hier voor de ervaring van Waasdorp Accountants.
Klik hier voor de ervaring van Accountantskantoor BM van Riessen. 

Neem vooral vrijblijvend contact op met de afdeling marketing, communicatie en verkoop om uw specifieke wensen door te spreken.

Meer weten?

Sigrid Hoekzema

Relatiebijeenkomsten

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie

Sanne van der Poel

Relatiebijeenkomsten

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17

Véronique Marquenie

Relatiebijeenkomsten

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie