Relatieavonden

Relatieavonden

Een ongedwongen contactmoment met uw klant

Pagina afdrukken
Hoe informeert u uw klanten over belangrijke ontwikkelingen? Hoe prettig zou het zijn om uw klanten uit te nodigen voor een bijeenkomst waarin zij worden bijgepraat over een actueel onderwerp als bijvoorbeeld de werkkostenregeling, de veranderingen in het arbeidsrecht of schenken en erven met specifiek aandacht voor de eigen woning? Maar hoe pakt u dit aan, want waar haalt u de tijd vandaan? Auxilium wil hier graag in ondersteunen. Een relatiebijeenkomst is een immers een mooie gelegenheid voor een persoonlijk ongedwongen contactmoment met uw klant. 

De insteek van een relatiebijeenkomst is dat wij uw cliënten over een actueel onderwerp informeren, theorie en praktijkcases worden daarbij op een evenwichtige manier gemixt. Onze adviseurs hebben een ruime ervaring met spreken in het openbaar. In overleg met u kunnen zij een programma opzetten dat goed aansluit bij vragen die leven bij uw relaties.  

Interesse om een relatiebijeenkomst over de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties te organiseren? Lees hier verder. 
Interesse om een relatiebijeenkomst over de Wet Werk en Zekerheid (over de huidige stand van zaken) te organiseren? Lees hier verder. 
Hierbij gaan we ervan uit dat u (in principe) de locatie regelt en de catering voor uw rekening neemt. De presentatie kann – indien u dat op prijs stelt – door ons met uw logo worden uitgevoerd.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze leden waarvoor wij een relatieavond mochten verzorgen?
Klik hier voor de ervaring van VTM Accountants.
Klik hier voor de ervaring van Swaans Registeraccountants. 
Klik hier voor de ervaring van Waasdorp Accountants.
Klik hier voor de ervaring van Accountantskantoor BM van Riessen. 

Meer weten?

Roelie Jeurissen

Relatieavonden

medewerker sales & marketing

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing communicatie

Sigrid Hoekzema

Relatieavonden

medewerker sales & marketing

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17