Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

Samen sterk

Pagina afdrukken

Bij het aangaan van samenwerkingsverbanden stellen wij ons zelf altijd de vraag of het iets toevoegt voor onze leden. Hieronder de partijen waarvan wij zeker toegevoegde waarde zien in samenwerking:
 

Werkprogramma's


Voor een goede aansluiting bij de praktijk werken wij samen met de volgende leveranciers voor werkprogramma's. Voor en met onze leden leveren wij vaktechnische content voor de werkprogramma's van: 

                                
 

Nieuwsvoorziening​


Voor het verzorgen van nieuwsvoorziening voor uw klant, nieuwsfeeds voor op uw website, digitale en papieren nieuwsbrieven, werken wij samen met:De samenwerking met Informanagement is tot stand gekomen op aanraden van één van onze leden. Sinds de samenwerking is het aantal leden dat gebruik maakt van de diensten van Informanagement gestaag gegroeid en ontvangen wij positieve geluiden over het product en over de organisatie. 

Weten wat Informanagement voor u kan betekenen? Bekijk de promotiefilm op Youtube. Leden van Auxilium ontvangen korting op het abonnement bij Informanagement. Let op: Deze korting geldt alleen voor de leden die vanaf de samenwerking tussen Auxilium en Informanagement (april 2015) een nieuwsvoorzieningsabonnement zijn aangegaan. 

Meer weten?

Roelie Jeurissen

Samenwerkingspartners

medewerker sales & marketing

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing communicatie

Sigrid Hoekzema

Samenwerkingspartners

medewerker sales & marketing

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17