Intervisiegroep ‘De accountant als adviseur en coach’

Intervisiegroep ‘De accountant als adviseur en coach’

Pagina afdrukken

In de intervisiegroep 'de accountant als bedrijfsadviseur en coach' maken we stappen richting een meer intensief relatiebeheer op de ondernemingen van onze klant. Met nieuwe werkprocessen, tools en gelijkgestemde collega's verkennen en herkennen we nieuwe mogelijkheden bij onze klant. Zo bouwen we het bedrijfsadvies dat we al geven verder uit. Bij een aantal klanten kunt u zelf als businesscontroller of als organisatiecoach aan de slag gaan.

Het doel van de intervisiegroep is om gelijkgestemde accountants en ondernemers samen te brengen. In een vertrouwde setting delen we onze praktijkuitdagingen en leren we van elkaar. Onze ervaring is dat deelnemers van de intervisiegroep elkaar uitdagen en scherp houden. 
 

Uw profiel


Naast het delen van praktijkcasussen stellen we iedere bijeenkomst persoonlijke doelstellingen vast en evalueren we de voorgaande. Op deze manier houden we een stok achter de deur om stappen te maken en borgen we een stuk voortgang. In het team helpen we elkaar om opkomende barrières te overwinnen. 


Het programma van het eerste jaar


​Leerdoelen

Ondernemende accountants komen samen om te sparren over de praktijkinpassing van de cursus 'De accountants als bedrijfsadviseur en coach'. Zij delen hun klant- en kantoorcasuïstiek en helpen elkaar vooruit.
 

 

Investering

Het intervisietraject is exclusief voor leden van Auxilium. Door een persoonlijk intakegesprek borgen we dat iedereen relevante uitdagingen te delen heeft. De investering voor het traject is € 1.000 per jaar. Daar komt in het eerste jaar de cursus 'De accountant als adviseur en coach' nog bij. Mocht u evenals onze huidige intervisiegroep, erg enthousiast zijn over het traject en hiermee verder willen, dan geldt er vanaf het tweede jaar geen verplichte cursus meer. 

Wij ontmoeten u graag in de intervisiegroep. Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig? Vul hier uw e-mailadres in. Wij nemen snel contact met u op om het traject verder toe te lichten. 

 

Meer weten?

Marc Weerdenburg

Intervisiegroep ‘De accountant als adviseur en coach’

bedrijfsadviseur

m.weerdenburg@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • bedrijfsanalyse
  • strategisch management
  • verander management