Uw accountant is aangesloten bij Auxilium Adviesgroep

Uw accountant is aangesloten bij Auxilium Adviesgroep

Een externe sparring partner binnen handbereik!

Pagina afdrukken
Uw accountant kiest voor aansluiting bij Auxilium Adviesgroep. Daar heeft uw accountant een goede reden voor: hij wil u bij alle voorkomende vraagstukken uitstekend van dienst kunnen zijn. Maar ook uw accountant is geen specialist in de breedte; hij weet waar zijn expertisehorizon ligt. Hij wint dus extra advies in wanneer de situatie daarom vraagt. Op die momenten komt Auxilium Adviesgroep in beeld, in de rol van externe adviseur of externe sparring partner. 
 

Uw voordelen

Uw accountant koopt de extra specialistische kennis die hij op sommige momenten nodig heeft bij ons in. Dat betekent dat uw accountant: 
  • beschikt over een extern vaktechnisch team dat hem bij alle voorkomende problemen of vragen terzijde kan staan: hij kan u hierdoor met alle voorkomende issues helpen.
  • met ons spart over vaktechnische en bedrijfseconomische onderwerpen; hij blijft hierdoor scherp, en kan daardoor creatievere oplossingen bedenken.
  • geen dure andere externe adviseurs hoeft in te schakelen om uw specialistische vraag te beantwoorden; dit drukt uw accountantsrekening;
  • relevant nieuws van ons ontvangt; hierdoor kan hij proactief en adequaat inspelen op ontwikkelingen die uw bedrijf raken;
  • een waarnemingsovereenkomst met ons kan sluiten; als de nood aan de man is, regelen wij een plaatsvervanger die uw lopende zaken behartigt.
 
Het lidmaatschap van Auxilium stelt uw accountant in staat om u prima van dienst te zijn. Wilt u weten of uw accountant is aangesloten bij Auxilium? Neem dan contact met hem/haar op.