Waarom kiezen voor een MKB accountant?

Waarom kiezen voor een MKB accountant?

Benadruk uw meerwaarde als MKB accountant met ons filmpje
Pagina afdrukken
Wij geven hierbij alle accountantskantoren in Nederland toestemming om dit animatiefilmpje te gebruiken voor promotiedoeleinden.

Waarom deze animatie film?  
Een MKB-accountant heeft een bevoorrechte positie. Cliënten zien hun accountant als de vraagbaak voor alle zaken die bij een ondernemer spelen. Vanuit deze positie kunt u als accountant uw corebusiness (controleren/beoordelen en samenstellen van de jaarrekening) uitbouwen tot een mooie adviespraktijk.

Toch zijn er MKB-kantoren die somber zijn over het vak. Er zijn zelfs collega’s die zich inmiddels hebben uitgeschreven uit het register. Zij ervaren de toegenomen regeldruk als belastend en vinden het moeilijk om de meerwaarde van een accountant uit te leggen aan cliënten. Die meerwaarde is er wel degelijk: het werk van een accountant is kwalitatief goed, hij levert immers ‘gewaarborgde kwaliteit’.  Hoog tijd dus om dit ook aan de (potentiële) klant uit te leggen.
Auxilium Adviesgroep wil MKB-accountants hierbij graag ondersteunen. Daarom hebben wij een laagdrempelige  animatiefilm laten maken. In dit filmpje wordt aandacht gevraagd voor de beroepseisen zoals de HBO/Universitaire opleiding, de permanente educatie, de verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering, de waarneming en de toetsingen van kantoren. In deze animatie wordt aan ondernemers duidelijk gemaakt dat de MKB-accountant een waarborg is voor kwaliteit en zich daarmee onderscheid ten opzichte van andere administratieve dienstverleners. Wij verwachten dat deze film bijdraagt aan het duidelijk maken van de meerwaarde van de MKB-accountant. 

Download hier het mp4 bestand om deze vervolgens op uw eigen YouTube-kanaal, Vimeo-kanaal, uw eigen webserver, uw nieuwsbrief of op uw eigen social media kanaal te plaatsen. De beheerder van uw website kan het filmpje indien gewenst een mooi plekje geven. Waarschijnlijk kan hij of zij u ook helpen met de verdere online verspreiding als u dit wenst.
 
Heeft u geen webbeheerder en wilt u graag hulp om het animatiefilmpje een mooi online plekje te geven. Auxilium kan u hierbij van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roelie of Sigrid van onze afdeling communicatie. 

Meer weten?

John Weerdenburg AA

Waarom kiezen voor een MKB accountant?

accountant

j.weerdenburg@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • toetsing
  • ondernemerschap