Werken bij Auxilium Adviesgroep

Werken bij Auxilium Adviesgroep

Accountants kunnen op ons rekenen!

Pagina afdrukken

Auxilium; dat is werken in een team van 25 gedreven collega's. Een team waar jouw mening telt en je veel vrijheid krijgt, zodat je kan groeien in de juiste richting van jouw carrière. Dit alles met veel plezier, want onze mensen zijn de kracht van het bedrijf!


Auxilium?

Auxilium Adviesgroep is in 2006 opgericht door John Weerdenburg AA. Van een team van 3 pioniers zijn wij inmiddels uitgegroeid naar een mooi bedrijf met 25 mensen in dienst. Wij helpen dagelijks 400 (mkb) accountantskantoren die door heel Nederland zijn gevestigd, waarbij persoonlijke benadering onze kracht is. Onze slogan is niet voor niets: Accountants kunnen op ons rekenen! Onze adviseurs zijn de collega op afstand, niet bij hen op kantoor, maar wel altijd dichtbij als sparringpartner.


Onze kernwaarden

Auxilium is een platte organisatie en kent een open deuren mentaliteit. We zijn mensgericht, betrokken en proberen het beste uit elkaar te halen. Teamworkers dus! Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact, een no-nonsense mentaliteit en een praktijkgerichte aanpak. ​Kernwaarden waar wij aan hechten zijn: klantgerichtheid, ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en een praktijkgerichte instelling. Wij houden niet van verborgen agenda’s of kleine lettertjes. Daarom bieden wij accountantskantoren een transparant totaalpakket aan met een dito eerlijke prijs
 

What's in a name?

Auxilium komt uit het Latijn en betekent hulp bieden. Dit is ook wat wij willen doen voor onze klanten en komt samen in ons lidmaatschap
 

Personeelsvereniging

We hebben een actieve personeelsvereniging om elkaar ook buiten kantooruren beter te leren kennen. Net zoals met onze leden, is de klik binnen ons team voor ons van groot belang. Het 15-jarig bestaan van Auxilium vierden wij in mei 2022 met het hele team in Girona. Gelukkig hebben we de foto's nog! 
 

Onderdeel worden van ons team?

Bekijk onze vacatures! Open sollicitaties kunnen gericht worden aan John Weerdenburg.  


 

Meer weten?

John Weerdenburg AA

Werken bij Auxilium Adviesgroep

accountant

j.weerdenburg@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • toetsing
  • ondernemerschap