PE-Cursussen: Registratie

PE-Cursussen: Registratie

U kunt een account aanmaken, zodat u uw gegevens niet voor elke inschrijving opnieuw hoeft in te voeren. Vul daarvoor het formulier hieronder in.

Hoe werkt dit?

Door het formulier in te vullen, maakt u een account aan en legt u uw gegevens bij ons vast. Wij sturen u per e-mail een activeringslink, deze dient u aan te klikken waardoor u uw gegevens voortaan op deze site kunt gebruiken.
  • Voortaan sneller een inschrijving doen voor uzelf of uw collega's
  • Zonder uw toestemming doen wij niets met uw gegevens

Kantoorgegevens

Persoonsgegevens

Geslacht
Abonnee bij
Rendement/Fiscaal up to Date/BelastingBelangen?
Leden van Rendement/Fiscaal up to Date/Belastingbelangen ontvangen een korting op cursussen die wij in samenwerking met deze partij organiseren. U treft deze informatie aan op de cursuspagina.
Aangesloten bij een
Beroepsgroep?

Uw wachtwoord

Voer hiernaast tweemaal het door u gewenste wachtwoord in. Uw e-mailadres is dan voortaan uw gebruikersnaam.

Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk en gebruiken we ze zonder uw toestemming nergens anders voor dan voor de aangegeven functionaliteit.

Akkoord

U bent vergeten uw E-mailadres in te vullen.
U bent vergeten uw telefoonnummer in te vullen of het ingevulde telefoonnummer bestaat niet uit 10 cijfers. Het telefoonnummer mag geen spaties of streepjes bevatten alleen cijfers.

U ontvangt na registratie een bevestiging

Wij verzenden een bevestigingsemail met activeringslink. Na activering van deze link is uw account voor PE-cursussen operationeel.