Waarom kiezen voor een MKB accountant: ook in de medische en agrarische sector!

Waarom kiezen voor een MKB accountant: ook in de medische en agrarische sector!

Benadruk uw meerwaarde als mkb-accountant met onze filmpjes: De algemene film voor al uw mkb-klanten, de agrarische variant voor uw mkb-klanten in de agrarische sector en de medische variant voor uw mkb-klanten in de medische sector
Pagina afdrukken
  


Auxilium Adviesgroep heeft drie laagdrempelige  animatiefilms laten maken, toegespitst op uw klantendoelgroep. In deze animatie wordt aan ondernemers duidelijk gemaakt dat de mkb-accountant een waarborg is voor kwaliteit en zich daarmee onderscheid ten opzichte van andere administratieve dienstverleners. In de films wordt onderbouwing gegeven aan de waarborging van het vak accountant, zoals de beroepseisen, de permanente educatie, de verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering, de waarneming en de toetsingen van kantoren. 

Er zijn drie varianten van de animatiefilm:
Wij verwachten dat deze films bijdragen aan het duidelijk maken van de meerwaarde van de mkb-accountant. Wij hebben alle accountantskantoren in Nederland toestemming gegeven om deze animatiefilmpjes te gebruiken voor promotiedoeleinden. Het filmpje kan eenvoudig en kosteloos gedownload worden vanaf youtube en mag ook op uw eigen website geplaatst worden. Mocht u hierbij hulp nodig hebben dan kunt u contact opnemen met de afdeling marketing en communicatie. Download de mp4 bestanden om deze vervolgens op uw eigen YouTube-kanaal, Vimeo-kanaal, uw eigen webserver, uw nieuwsbrief of op uw eigen social media kanaal te plaatsen. De beheerder van uw website kan het filmpje indien gewenst een mooi plekje geven. Waarschijnlijk kan hij of zij u ook helpen met de verdere online verspreiding als u dit wenst.

​Waarom deze animatie films?
Een mkb-accountant heeft een bevoorrechte positie. Cliënten zien hun accountant als de vraagbaak voor alle zaken die bij een ondernemer spelen. Vanuit deze positie kunt u als accountant uw corebusiness (controleren/beoordelen en samenstellen van de jaarrekening) uitbouwen tot een mooie adviespraktijk.

Toch zijn er mkb-kantoren die somber zijn over het vak. Er zijn zelfs collega’s die zich inmiddels hebben uitgeschreven uit het register. Zij ervaren de toegenomen regeldruk als belastend en vinden het moeilijk om de meerwaarde van een accountant uit te leggen aan cliënten. Die meerwaarde is er wel degelijk: het werk van een accountant is kwalitatief goed, hij levert immers ‘gewaarborgde kwaliteit’.  Hoog tijd dus om dit ook aan de (potentiële) klant uit te leggen.
Bekijk alle blogs

Meer weten?

John Weerdenburg AA

Waarom kiezen voor een MKB accountant: ook in de medische en agrarische sector!

accountant

j.weerdenburg@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • toetsing
  • ondernemerschap

Sigrid Hoekzema

Waarom kiezen voor een MKB accountant: ook in de medische en agrarische sector!

medewerker marketing, communicatie en verkoop

communicatie@auxiliumadviesgroep.nl 033 433 72 17
  • marketing & communicatie
04-11-2016